Mám 3 roky Mazdu 6, 2,0 TD 100 kw, r.v. 2003, dovezená z německa s 65 tkm. Nyní najeto cca 110tkm. Spotřeba při 80% jízdy po městě cca 7-7,5 l. Při delších jízdách mimo město okolo 6 l. Jízdní vlastnosti výborné, výkon motoru také, ale převodovka je zpřevodovaná do těžka, zase při vyšších rychlostech se motor zbytečně nevytáčí. Ze závad jsem zatím řešil: oprava asi pěti milimetrových puchýřků na zadních lemech (u německého prodejce jsme na ně dostali slušnou slevu z ceny
), nástřik spodní části karoserie, zatuhlý spodní třmen na zadní brzdě (stačilo rozebrat, vyčistit, namazat), čidlo ABS, nyní mě čeká výměna kotoučů/destiček na přední nápravě (cena materiálu ve velkoobchodě cca 5.500,- za desky a kotouče na obě nápravy), výměna žárovky v předním světlometu (příšerná práce), jinak jen výměna filtrů a oleje po 15 tkm. S autem jsem spokojen. To rezivění není žádná tragédie. Auto parkuje venku a je provozováno celoročně v městské soli. Nyní se asi na dvou-třech místech objevují puchýřky o velikosti 1-2 mm. Stačí trocha péče (zavčasu vybrousit a zatřít). Viděl jsem několik různých i mladších aut, která rezivěla daleko víc... Za sebe můžu M6 doporučit.