Roman Janeček napísal:
Za prvý chci říct, že 6 je opravdu vydařený a kvalitní vůz i když své "mouchy" samozřejmě taky má. Úkolem kvalitních recenzí je na tyto nedostatky upozornit a proto je píší z pravidla zkušení automobiloví profesionálové. Nikdo nemůže čekat od člověka, majitele vozu, že zde bude kopat proti svému autu a všem nám bude řikat, že jeho auto je největší verkl, proto tuto "recenzi" beru s rezervou. Co mi ale opravdu způsobilo úsměv na tváři je to, když jsem četl jak autor jel 50% cesty (tušim do FR) 20...
For Roman Janeček:
Plně s Vám souhlasím, doslova. Mám Primeru, klasický dvolitr P11 96kW a Mazda 6 ve dvoulitru na ní ani zdaleka nemá. Takže co teprve takové GT 110kw s fantasuickém podvozkem? Mazda je vzhledově hezká, ale to je asi tak vše. Když jsem měl možnost pár krát přesednout z Primy do Mazdy byl jsem teda po všech stránkách zklamán. Podvozek, akcelerace, slábnoucí brzdy, ovládání, na přístrojovce všudé samá kolečka a spousta pazvuků o řazení převodových stupňů ani nemluvě...Konečně i kufr u sedanu je omezen a proto jeho praktičnost vůči hatchbacku je horší. Diesel může startovat i lépe než benzín, kliděn s otočením klíčku, takže doporučuji autorovi ať si setře mlíko z brady a něco si o autech aspoň přečte, než napíše takové bludy.