Šakal napísal:
Já bych toho pána (anonyma) taky poprosil aby se příště podepsal. Jednak nenapsal nic nového, co by nezaznělo v pátečních reakcích a navíc mi to přijde jako věčné šťourání do něčeho, co už stejně nemá smysl. Stalo se, neřešte proč si pán koupil auto tak, nebo tak, prostě se stalo a doufám, že to pán bude řešit. Všichni, kdo máme rádi auta (předpokládám, že kdo chodí sem, tak ano), bysme měli držet basu proti takovýmm sráčům, jako jsou tito rádoby prodejci a ne se tady věčně dohadovat o h.... N...
Vážený Šakale, já nejsem podepsaný proto protože:
1) Do lidovek píšu něco asi tak 5x do roka a nemíním kvůli tomu někde registrovat.
2) Rozdíl mezi Šakalem a anonymem nevidím fakticky žádný. Leda že byste se třeba jmenoval Jan Šakal, o čemž tedy dost pochybuji.
3) Názory rozlišuju jako dobré, špatné, zajímavé, nezajímavé, hlupé či chytré a né podle nějakého nicku jejich autora.
Co se týče rozdílu mezi občanského a obchodního zákoníku, tak to nemusí být vůbec podstatné, protože i firma si může koupit auto podle občanského zákoníku a může platit výše napsané.