Tomi napísal:
taky tomu nevěřím, zejména ten 1.majitel. Nesmíš věřit všemu, zvlášť ne internetovým kecům a kamarádovi z HC, kterého jsi viděl v životě jen na monitoru :) Tohle si tak velký bazar nedovolí, jestli chce dlouhodobě dělat tenhle byznys. Což aaa chtějí. Chápu, že je in nadávat na áčka a když to neudělám, jsem jejich zaměstanec... ale oproti jiným, malým bazárkům jsou zlatí a věř, že jsem toho už trochu zažil. Samo, že jsou i menší poctivci, ale je jich jako šafránu.
Na autorevue je v diskuzi ohled...
AAA si vyrábějí (nebo vyráběli ?...ne, myslím si, že to dělají doposud) své "servisní knížky", proto vozy od nich servisky mají - asi všechny. Není to nic trestného a při pohledu na servisku vidíte, že je prostě AAAčkovská, nikoliv original, a tak se ani tvářit nesnaží - ani nesmí, je tam kolonka s počtem km a jakési "bramborové" razítko, někde bych to i dohledal, měl jsem tento bezcenný sešítek ve své sbírce. Není to mimo paragrafy, ale je to zavádějící a neznalé zákazníky jistě matoucí a v reklamě to navíc...jó,jo,... tak hezky zní, že: Všechny naše vozy mají servisní knížku. Takže ano, AAA si servisky vyrábějí, ten bezcenný sešit se tak i jmenuje...a je to na hraně dobrých mravů. A nechalo by se takto diskutovat o dalších kouzlech...
Sám jsem AAAčka několikrát navštívil, donekonečna mne obletovali "hoši" v kravatách a vychvalovali každé auto, o které jsem se jen opřel, a cpali mu pak ihned za sklo cedulku s nápisem : "Dnes prodáno", kdy pak tyto vozy fenomenálně lemovaly vchod do kanceláří...asi to mělo psychologicky působit na ostatní zákazníky ve stylu: " Zírejte, jak prodáváme...", nejspíš po zavíračce vozy museli navozit zpátky na svá místa, neb já jsem si je opravdu nekoupil..........ale abych to dosmolil......., vždy, když se s autem zajelo na tu jejich linku a kravaťák nás přestal ostřížím zrakem hlídat, přitočil se k nám chlapík v montérkách, zaměstnanec AAA, a tlumeně pronesl : Já bych tu nic nekupoval, tady je možné úplně všechno...a rychle si zase hleděl svého, aby ho kolega s kravatou nespozoroval. Co si má o tom člověk myslet....?
Osobně proti AAA nic nemám, ale sundejte prosím růžové brýle.......a skutečně mne baví číst na 100% objektivní názory dozajista nestranných zaměstnanců tohoto kolosu
.
Kdo umí, ten umí,a AAA umí prodávat, konec konců, každý zákazník má své štěstí ve svých rukou.
...a omlouvám se, diskutovat by se tu mělo o autech, né o bazaru...