anonym napísal:
1.6 77 kW 6-stup. automat
Šestnáctiventilový čtyřválec o zdvihovém objemu 1,6 l s výkonem 77 kW (105 k) je nejvýkonnějším benzinovým motorem pro model Fabia. Představuje optimální volbu pro řidiče, kteří požadují motor s dostatkem výkonu za všech okolností.
Šestistupňová automatická převodovka umožňuje také manuální volbu převodových stupňů (Tiptronic).
ten motor má sice prd výkon, fabie je extrémě hnusná (můj názor, někomu se to může líbit, pro mě je při mých 192 cm fabie prostě úzká a malá) ale pokud se to vejde do 300 klacků tak bych zařadil tenhle kchár do výběru ke kii i hyundai. Samozřejmě, záleží ještě i na spotřebě, na tenhle motor (1,6 16V 77 kW) jsem toho moc pozitivního neslyšel, ale třeba to zachrání ta šestiqvaltová automatika. A jestli je to DSG tak za třikila by to pro spohodlnělé parchanty jako jsem já, relativně ušlo a dokázal bych i já překousnout ten dizajn a na krátké trasy tlačící bok středového tunelu. Ale maximálně do města na nákupy, probůh, hlavně s tím nevyjíždět mimo město hasit ego jak je u škodovkářů zvykem...