anonym napísal:
Jak tady nekdo pise, kdo ma zivit motor 2.9. Tak nechapu proc skoro kazdy tolik resi spotrebu a pov.ruceni. Litr benzinu je za 33 kc, takze dokonce treba 5 litru spotreby navice u velkyho benzinoveho motoru oproti dieselu navice znamena 165kc/100 km, takze kdyz treba najedete za 5 let 100 tisic tak 165tisic kc rozlozenych na 5 let. Tech par tisic na pov.ruceni jsou vubec k smichu. Takze co resite? Jeste muzu pochopit, ze spotrebu a pov.ruceni resi nekdo, kdo ma podprumerny plat a si kupuje za po...
Toto je vecny boj. Najdete skupnu lidi, kterym nevadi, ze auto zere treba 10-12 litru benzinu (Vas pripad - kdyz mam drahe auto, tak me spotreba nezajima) a skupinu lidi, kteri ikdyz maji drazsi auto, tak je spotreba zajima, predstavte si to. A i ja patrim k tem, ktere spotreba zajima a nemam auto za poslednich 50 tisic Kc. Ale radeji usetrebe penize investuji do bydleni nebo si je proste uziji jinak nez tim, ze je proliju hrdlem nadrze a budu mit slastny pocit z toho ze maji sametovy chod motoru. Navic on ten tvrdy chodnaftoveho motoru neni zas tak strasny, jak pisete, kdyby ano, tolik lidi by si ty diesely napric spektrem vsech znacek nekupovalo. No a pojistka? Pojistit auto s motorem o objemu 1.9 nebo 2.9 litru muze rocne znamenat rozdil v pojistce i 5 tisic Kc, je to treba? JInak nic proti, kazdeho volba, nebudu Vam rozmlouvat ani auto s 5tilitrovym motorem a vyssi spotrebou. Kazdeho vec pristupu.