Martin Vaculík napísal:
Tyto vozy vystihuje článek. Případné konkrétní dotazy na vaculik@automotospecial.cz. Interntetové stránky o těchto modelech neznám, ale pokud jsou, tak je pravěpodobné, že se jich samozřejmě budou nekriticky zastávat.
Preji pekny den, nemohu nez s usmevem reagovat na poznamku o nekritickem zastavani se vozu Jeep. Coby stavar nuceny pohybovat se v nejtezsim terenu jiz radu let jezdim jen s vozy Cherokee a nemam jim co vytknout. Pokud jde o vlastni recenzi, je samozrejme zbytecne plytvani mistem upozornovani na neduhy dieselove verze, do "ameriky" proste diesel nepatri, zde neni o cem diskutovat. Tez me udivuje velmi nizke hodnoceni spolehlivosti a technicke urovne - tyto vozy jsou naopak "drzaky" (sam mam najeto hodne pres 300.000 km bez oprav a poruch) - jen je potreba se o ne tez radne starat a jezdit na pravidelny servis. Ani o provoznich nakladech se neda takhle od boku strelit, ze jsou vysoke, opet je potreba si uvedomit, ze se jedna o pracovni auto, pro nejz je primerena rychlost nekde okolo 50 mph, pak samozrejme nebudou ani problemy s neklidnym chovanim na silnici, ani se spotrebou, kterou se mi dari pohodlne udrzet po deseti litry, prestoze muj "High Output" dokaze zrychlit na stovku hluboko pod 10 vterin a "maximalku" ma pres 140 mph. Takze hledate-li spolehlive a vykonne auto do terenu - opakuji do terenu, nikoliv na jezdeni po meste ci po dalnici (prestoze na to vykonove i stupnem vybavy ma), mohu JEEPa jen a jen doporucit!