Pondelok 05.04.2010 22:45,
rada
Zdravím,tak jen ve zkratce,vlastnil jsem už pět modelú Legendu,kupé 93,sedan94,sedan97,sedan98 a sedan2000,motor je top,nezničitelný,leda by jste najel pár set kilometrů bez oleje!Ha,mě ale ani jeden model nebral vůbec žádný olej!!!převodovka super,ani necítíte když řadí!Ale není to nějaké extra letadlo,dynamika tak akorát.Vždy jsem kupoval od prvního,max. druhého majitele se serviskou a s jasnými kilometry!A to je u tohoto auta zvlášť důležité!Pak Vás čekají jen bezstarostné jízdy a žádná oprava.Přesně víte hlavně zda byl motor a převodovka předepsaně pravidelně servisován,pak se Vám nestane že někdo vyměnil jen rozvoďák bez kladek aby ušetřil,motor pak už není perfektně japonsky tichý,nebo že automat má přepálený hydraulický olej a je od opotřebených lamel tak zanesený,že je lepší jej celý vyměnit za starší udržovaný než jej generálkovat za neskutečné peníze.Již níže zmiňovaná čidla ABS mohu potvrdit,zlobí,tikání ventilů také,ale opravdu jen pokud má už motor za sebou daleko přes 450tis.km,ale nedělá to pravidelně a né vždy.Auto má luxusní ale zároveň docela sportovní podvozek,spousta čepů na všech kolech a pokud Vám nějaký odejde,tak musíte měnit celá ramena a originál!To samé ložiska,jen s celými náboji a originál,ale ty Vám odejdou jedině když auto bude stát tak dva roky bez hnutí,jinak nikdy.V replikách existují tak maximálně filtry a brzdové destičky.Ale to si snad každý uvědomí když si chce pořídit vlajkovou loď jakékoliv automobilky.Z mé dlouholeté zkušenosti Vás jinak nic zásadního neohrozí.Pokud koupíte aspoň trochu servisované a zachovalé,jste král!Bude neskutečně spolehlivé
reagovať