Štvrtok 26.01.2006 17:31,
Tohle mám taky
Tohle auto mám taky a můžu potvrdit, že je to typická Honda první poloviny 90.let. Tenké plechy silný motor a dobrý podvozek s dobrým rejdem a tužší charakteristikou. Ještě bych doplnil, že se dělal i sedan a že bratrem tohohle auta je Rover řady 200. Jinak srovnání kufru s Octaviáckým mi nesedí, rozdíl je víc jak 100 litrů... Honda má slušnou plochu kufru a zadní sedadla dělená 1:2. Interiér je povedený, palubka z měkčeného plastu (hlavně v zimě už jsou slyšet pazvuky), stejně jako plasty na dveřích. Řazení je přesné a spojka trošku ostřejší. Sedadla jsou pohodlná s průměrným bočním vedením, ale jsou trvanlivá a ani po 14ti letech nejsou prosezená, čtyři z nich mají naklápěcí opěrky hlavy, řidič má i seřiditelnou bederní opěrku. Volant je pouze výškově stavitelný.
Mám 1,6 DOHC, čili motor z CRX lehce seškrcený z cca 130 na 120 a nemůžu si ho vynachválit, ale spotřeba je od 7 do 9, na druhou stranu mám kotouče na všech čtyřech kolech a vše v elektrice a velurové potahy, tak to snáším dobře. :)
reagovať