anonym napísal:
Pro některé lidi je prostě těžké pochopit, že nemají vždy a za každých okolností pravdu. Když mě začne někdo přesvědčovat o tom, že moje auto má daleko víc km, aniž by ho viděl a řídil a totéž je i se spotřebou, tak se ve mně začnou vařit chcanky. Prostě si vy chytrolíni uvědomte, že skutečnosti většinou platné neplatí úplně vždy! Nedávno jsem koupil auto z roku 2001 v dieselu, střední třída a najeto 135000km. Doloženo serviskou a ověřeno u zn. servisu dle PC a poserte se!
jasne, to je tech vyjimecnych par procent, ktere se taky najdou. Ale v naproste vetsine pripadu najedou v nemecku auta stredni nebo vyssi stredni tridy vyssi pocet km. Presto vsak si radsi koupim auto z nemecka se 150 tis km nez auto z CZ se 100 tis, protoze bude v lepsim stavu, tedy pokud bude ze zapadni casti nemecka. Kdo nekdy videl treba silnice v Berline, vi, ze se od tech ceskych moc nelisi. Jenom se obcas smeju tomu, ze tolik lidi veri kilometrum, ktery maji tachaci, pokud auto koupili od dovozce. Staci se treba i jen o 10 -15 tis km, vzdyt je to par minut prace, pripojit notebook, neco tam natukat a hotovo. Zadna veda. Pak se treba divi tomu, ze jim prasknul rozvodak, i kdyz jeste mel chvili vydrzet...