anonym napísal:
Znamej profi ridic tvrdi, ze nez o spolehlivosti auta lze spise hovorit o mire jeho blbuvzdornosti. Pokud se clovek o auto uzkostlive stara, tak verim, ze clovek najede v pohode 300 tisic i se Scorpikem nebo treba Alfou. Ten kamos najel jiz 395 tisic v Peugeotu 406, a auto je porad v temer dokonalem stavu. Nicmene jasne, ze clovek, co bere auto jako dopravni prostredek, a ma hlavu plnou jinych starosti, nemuze denne myslit na to, jestli plechovymu milacku nic nechybi. No, a nejaka Corolla samozr...
No tak to je ten tvůj známej sám blb, protože když tvrdí takové nesmysly, tak mně ani nic jiného nenapadá. Peugeot 406 je naopak proti Scorpiu veliký držák, píšu proti scorpiu, protože to taky není zázrak, ale proti téhle sračce ano. Scorpio jsem bohužel měl a jeho prodej jsem docela oslavil. O auto jsem se vždy staral příkladně a dělám to dodnes. S tím rozdílem, že u těch aut, co jsem měl potom se mi to vždycky vrátilo
)) Jo a takových profiřidičů, jako je ten Tvůj kámoš Ti naseru za hodinu kýbl. Doufám, že je to taky defo, co jede s náklaďákem 67km/hod. a závodí s náklalďákem, co jede 65km/hod. Když jsou dva pruhy, tak tihle dva dementi se začnou předjíždět a ostatní, co by mohli jet, tak jen čuměj, protože nemají kam jet, oba pruhy jsou zablokované, dokud neskončí. Těm normálním řidičům kamionů se omlouvám, ale už jich moc není, fakt! No a policie? Ta dělá hovno a nebo drbe lidi za píčoviny! Hlavně, že už jezděj strašně utajenejma autama a všude měřej dementi!