Nedela 24.02.2019 23:24,
RE: reference na KUGA 2017
Já jsem v roce 2017 nakonec objednal 2,0TDCi, i když jsem chtěl benzín. Ale ta 1,5EB je v tomto autě prostě mrtvola. Řekněme do cca 100km/h to jede podobně jako nafta, ale jen po rovině. Jakýkoliv kopeček a už významně oproti 2,0TDCi ztrácí. Na 140km/h to totálně ovadne a pak už to leze nahoru jen aby se neřeklo. Navíc nelze jako AWD, pouze v kombinaci se silnější verzí, která ale zase nelze bez automatu. Ani ta naftová 2,0TDCi není bůhví co, ale alespoň to nějak slučně táhne do těch 180km/h, kde to pak taky ovadne a pak už zrychluje jen velmi pomalu. Bohužel větší benzínový motor do toho prostě nejde objednat. Ta 1,5EB je dobrej tak do Fiesty. Navíc, když už takové auto, tak to musí být AWD, jinak je to o ničem.
Udělal jsem video po 1,5 roce od koupě a 30 tkm. Koupi bych znovu opakoval, jsem spokojen a manželka, která s tím hlavně jezdí, ta je taky spokojená. Tento konkrétní kus je vyjímečně vybavený, prakticky nebylo co dál objednat, protože je v tom nasypaný katalog. Vyjma toho, co jsme vyloženě nechtěli, např automat nebo kožené sedačky, která nelze objednat jako ventilované. https://www.youtube.com/watch?v=FRCs1SLaC-c
reagovať