0
späť

diskuze k tématu: Majitel Fordu Galaxy: první rok jsem dal za opravy sto tisíc Kč!

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.06.2008 23:44, sračka
sračka
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.06.2008 23:47, ....bože redakce TipCars
To nemůžete recenze majitelů trochu filtrovat a nepouštět do éteru takovéto "výlevy". Na druhou stranu alespoň se všichni dozvědí, kdo mezi námi jezdí. Ten šesti kvalt chce autor proto, že při 5100ot. a 200 km v hod musí mít na uších traktorová sluchátka. Ale ty bude mít i s 6-kvaltem, jelikož nad 120 je v SAG poměrně velký aerodynamický hluk.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.06.2008 23:50, RE: Pohodlný auto.
anonym napísal:
Strýc má Galaxy 2.0 85kW, najeto 380000km a pořád v pohodě jezdí. Auto koupil v r.2001 s nějakýma 140tis. km a nic zásadního se dodnes na tom nepokazilo. Motoricky naprosto spolehlivý, jen jednou se vysypala spojka, jinak běžný věci. Občas zlobí elelktrika (okna, centrál) Začíná se objevovat ale koroze (r.v.95)
Celkově robustní, pohodlný, tichý auto, které toho opravdu hodně uveze.
až na ten sice stále funkční, ale brutálně rachotící motor, že?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 10:05, RE: šrot z eu
anonym napísal:
Di do piče ty slovenský pojebaný kokot. Ten borec má naprostou pravdu, sám se v D pár měsíců studoval, tak vím, jak se tam dívají na mrdky tohodle typu. Akorát že oni na to serou. Vůbec to neřeší. Prostě to koupí, a když se něco vysere, tak servisují. Jenom prostě maj v hlavě povědomí, že se to hodl sere o něco víc. To je vše. A tobě ty, přemrdaná maďarská opičko, doporučuji aby si zaplul spátky kam patříš a nesral se ke svým tolikrát váma haněným čehůňským bratrům. Jenom tady kritizujete čechy,...
Dotyčný píše, že v Německu pár měsíců studoval. Úrovní svého vyjadřování však jasně sděluje, že více, než pár měsíců, nestudoval ani kdekoli jinde.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 10:48, RE: čip
anonym napísal:
nevím co se ti na tom nezdá ale tomu bych i věřil že to 1,9 tdi může jet dvoukilem za desítku....pokud teda nedrží plyn úplně na podlaze celou dobu...Já mám třeba BMW 330 d a dlouhodobý průměr je kolem 6,5/100km a to s tím jezdím dost svižně...dálnice jezdím kolem 180....Když si spočítám opravy a rozdíl spotřeby kdybych měl benzín tak at mi někdo tady vykládá že si mám koupit benzín...Jinak najedu tak 80 tis ročně.Měl jsem 330 benzín taky BMW stejný typ a můžu říct že tady u toho jsem měl dlouho...
mám 525d a dlouhodobý průměr 8,5 a ty s třílitrem jezdíš za 6,5 tak to jsi frajer
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 11:06, RE: nájezd přes 60000 tisíc
anonym napísal:
na tom není nic hrozného, já jsem loni najel 90 000 km se stejně starým autem, téměř bez problémů. letos ho prodám a koupím si to samý, s mín kilometrama. Prodělám asi 15 000 kč. Když si koupím auto na stejné úrovni, nové, bude stát 400 000 min. a za tři roky, se 270 000 km se mi bude asi těžko prodávat se ztrátou 3*15 000 kč.
Míň kilometrů se rovná víc stočený.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 11:47, Autor
typický kupec ojetých koncernových vozů.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 13:47, RE: Autor
anonym napísal:
typický kupec ojetých koncernových vozů.
Koupit auto z Itálie, do je dost odvaha a ty kilometry určitě nebudou sědět! Cos čekal?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 16:26, Marek Staněk
Pan "autor" si asi před koupí pochroumal mozek brokovnicí, protože byslet si že v Itálii auto za 9 let najede 140 tisíc může maximálně kamiónem přejetý ježek. Zvlášť když sám o pár řádků níž píše, že za jednu zimní sezónu najel 30 tisíc a přitom stihl zmrvit kompletní sadu zimáků. O inteligenci svědčí i "chipmrvink" motoru, nezbytný z důvodu autorem vnímané evidentní absolutní demence továrních motorářů. Jaký div, že se autor vůbec nezmiňuje o nějaké servinsní knize, a že se mu plečka, mající při koupi za sebou daleko pravděpodobnějších 350 až 400 tisíc kilometrů sype pod rukama.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 16:31, RE: šrot z eu
anonym napísal:
To tomu jistě přispělo, ale pán má pravdu-Fordy jsou skopčákama považovaný za úplný sračky, a dívaj se na ně jako na levný, spíš třetí auto do rodiny. Prostě báw je báw, mergl je mergl, a fertich. Mají klapky na očích, a jiný auta neuznávají. Je ale zajímavý, kolik tam jezdích těch podělanejch chrochtávek. Včetně té mé už bych podruhý dotoho opravdu nešel, párkrát sem se stáhnul jinou károu, a je to jinde. Třeba Mazda 6, Ctr C5 atd. Auto charakterem sice rozdílný, ale to svezení je opravdu...
Jo tak mazda 6? Tedy Focus s plechy vybouchanými v jiných formách? To se pozná znalec, když jedno a totéž auto mění kvalitu podle loga na haubně
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 19:02,
normální mrdka
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 20:23, RE: Souhlas.....
anonym napísal:
Taky ze mu kleklo turbo. Se nedivim, zvysit vykon o 40%, honit 2t kravu 200kmh a cekat ze vydrzi - to by byl opravdu zazrak. To turbo se muselo roztopit.
Také to chrastění v převodovce, jestli ono to nebude mít nějakou souvislost se zvýšením výkonu o 40%....
Takže ho asi čeká dalších 100 000 Kč. Ale na vrakáči z čórky je levnější.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.06.2008 22:35, RE: šrot z eu
anonym napísal:
Di do piče ty slovenský pojebaný kokot. Ten borec má naprostou pravdu, sám se v D pár měsíců studoval, tak vím, jak se tam dívají na mrdky tohodle typu. Akorát že oni na to serou. Vůbec to neřeší. Prostě to koupí, a když se něco vysere, tak servisují. Jenom prostě maj v hlavě povědomí, že se to hodl sere o něco víc. To je vše. A tobě ty, přemrdaná maďarská opičko, doporučuji aby si zaplul spátky kam patříš a nesral se ke svým tolikrát váma haněným čehůňským bratrům. Jenom tady kritizujete čechy,...
souhlas
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 01:07, Já kupoval tříletýho
a byl jsem rád, že jsem sehnal kousek jen se 120.000 km. Takže 40.000km ročně je standard. Těch 200km/h bych stejně chtěl vidět. Já mám u 96kW šestikvaltu psanou maximálku 188km/h. A o spotřebě při plynu na podlaze ani radši nemluvit.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 08:42, 200km/h???
anonym napísal:
a byl jsem rád, že jsem sehnal kousek jen se 120.000 km. Takže 40.000km ročně je standard. Těch 200km/h bych stejně chtěl vidět. Já mám u 96kW šestikvaltu psanou maximálku 188km/h. A o spotřebě při plynu na podlaze ani radši nemluvit.
přesně tak,celou dobu si říkám jak může auto s tak "malým" výkonem a takovou čelní plochou jet 200kmh.Ono to spíš bude tachometrových 180, v realu teda cca 165,ale do recenze si samozřejmě napíšeme 200kmh :) moje Octavka 1,8 92kw se lehce dotkne tacho 200 a má dost ,pochybuju,že by se mě ta kraksna udržela,navíc s tím černým dýmem z výfuku při plným plynu :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 12:51, RE: a jeje
anonym napísal:
Tak hlavně že jste měl najeto 140 tkm a doléváte 2L oleje a Praha-Brno držíte 190. Njn chiptunista
Pokuzd dolevá 2 l do 1,9 tdi, odhaduji na cca 400 000 km -
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 14:18, RE: šrot z eu
anonym napísal:
Jo tak mazda 6? Tedy Focus s plechy vybouchanými v jiných formách? To se pozná znalec, když jedno a totéž auto mění kvalitu podle loga na haubně
ty jsi taky docela "znalec" když tvrdíš že Mazda6 je Focus Je to totiž mondeo, tak příště než začneš z někoho dělat debila, dej bacha abys ho ze sebe neudělal sám,-)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 19:13, RE: nájezd přes 60000 tisíc
Kolodмj napísal:
Jestli chceš stejný s míň kilometrama, tak ho dej do bazaru a za týden si pro něj přijď zpátky. Ať víš, do čeho jdeš.
LOL!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 20:13, RE: nájezd přes 60000 tisíc
Kolodмj napísal:
Jestli chceš stejný s míň kilometrama, tak ho dej do bazaru a za týden si pro něj přijď zpátky. Ať víš, do čeho jdeš.
to je bomba !
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 29.06.2008 21:14, RE: Souhlas.....
vasapasa napísal:
.... jak v těch fabrikách jsou blbý že naladijou tu jednotku na nějakejch blbejch 61kw (resp. 81kw) a vono se z toho dá vyždímat i víc že.....všichni honem jedem na chip tunnig ......tak přeju dalších spokojenejch pár tisíc a pak hodně šťěstí při generálce motoru,ale jestli od toho auta nečekáte že vydrží motor aspon 300-400t tak pak je to v pořádku.V kladně na jatkách se dá sehnat koncerňácký tdičko i pod 20 táců že? Jen abyste nemusel to auto s propáleným pístem nechat dotáhnout z letošní dov...
Zase jeden bez vlatního názoru co hltá Vaculíka....
reagovať
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.