0
späť

diskuze k tématu: Ford Focus ST - test spotřeby

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 00:17, LIBOVKA
Nádherná kára mít ty prachy tak už bych jí měl doma
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 00:21,
Oničem, auto pro machýrky.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 00:33, Focus ST
Souhlasím, auto je to pěkné, spotřeba mi přijde vzhledem ke stylu jizdy taky celkem dobrá...chybí tomu jen video...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 01:28, RE: Focus ST
Michal napísal:
Souhlasím, auto je to pěkné, spotřeba mi přijde vzhledem ke stylu jizdy taky celkem dobrá...chybí tomu jen video...
Ja si myslim ze je to fajn auticko pomer vykon spotreba je to super ja mam novu Hondu Civic 1,8 benzin a je to tiez super
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 06:09, Martin
Na to že to má 6 ti kvalt tak při 130 točí jako klasický 5ti kvalt, vím že to je asi kvůli výkonu motoru, že je převodovka krátce zpřevodovaná, ale já osobně bych byl radši když by 6tka točila mnohem méně, protože s tímto autem na dálnici se bude jezdit okolo 140 - 160 a to bude někde okolo 4 tis otacek a to bude spotreba priserna. Ale je rpavda, ze kdo si koupi tuhle nadhernou karu tak asi spotrebu resit nebude
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 08:05, RE: bez předmětu
Pola napísal:
ty jsi vul...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 10:15, výkon
165kW = 250k?, nemá to být náhodou 225k?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 12:21, fordík
Fakt pekné auto, akých sa dnes v dobe množiacich sa sci-fi korábov (nechcem niekoho urazit, niekomu sa kludne môže páčiť aj to) už vela nevidí. K tej spotrebe-nuž, nie je to univerzálne auto, takže nevýhody to so sebou určite nejaké prináša. Ešte si neodpustím nepochváliť vám modela pózujúceho pri aute.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 13:53, RE: bez předmětu
Pola napísal:
jestli je tohle o nicem tak tvoje stara kurva calibra je pro pice
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 14:15, RE: Focus ST
Michal napísal:
Video si můžeš najít na www.cmc.wz.cz
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 14:25, RE: Martin
6 ti kvalt napísal:
Na to že to má 6 ti kvalt tak při 130 točí jako klasický 5ti kvalt, vím že to je asi kvůli výkonu motoru, že je převodovka krátce zpřevodovaná, ale já osobně bych byl radši když by 6tka točila mnohem méně, protože s tímto autem na dálnici se bude jezdit okolo 140 - 160 a to bude někde okolo 4 tis otacek a to bude spotreba priserna. Ale je rpavda, ze kdo si koupi tuhle nadhernou karu tak asi spotrebu resit nebude
Ano, taky mě to zarazilo, mám stejný názor... 6-kvalt a ve 130 točit 3000ot je o ničem.Myslím, že s těma cenama ze benzín se za chvíli bude dívat na spotřebu každý.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 14:54, RE: výkon
Jirka napísal:
165kW = 250k?, nemá to být náhodou 225k?
Omlouvám se za překlep, 165 kW je samozřejmě 225 kobylek, už je to opravené.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 20:14, RE: Martin
6 ti kvalt napísal:
Naprosto s tebou souhlasim. Pri krouticim momentu 320 Nm, ktery je k dispozici uz pri 1600 ot/min, mi to pripada uplne na hlavu. Klidne by to mohlo tocit 3000 otacek az pri 160. Sestka by mela byt urcena na udrzovani rychlosti na dlouhych trasach, takze pri ni je dynamika vedlejsi. Tim spis, ze se s podobnymi motory predjizdi do 160 km/h zpravidla na trojku.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.06.2006 23:18, Příspěvky
Nezlobte se na mě, vím že jsem někdy opravdu vylízanej
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 09.06.2006 20:38,
Já nemyslel calibru, jsem se splet. Ale taky to auto začínalo na c, omlouvám se, já se v tom zas tak nevyznám. Ale ten ford oničem.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 10.06.2006 14:36, RE: bez předmětu
Pola napísal:
Já nemyslel calibru, jsem se splet. Ale taky to auto začínalo na c, omlouvám se, já se v tom zas tak nevyznám. Ale ten ford oničem.
coze to tady meles?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 22.02.2008 20:13, RE: bez predmetu
Pola napísal:
ty si ale uplny kokot,sadni si do svojej hnilej picoviny a bud frajer
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 22.02.2008 20:22, RE: bez predmetu
Pola napísal:
pre pola>dohovie na com jazdis ty ty chmulo,ak jazdis na 911 alebo nieco lepsie tak potom prepac,ak nie tak ako som pysal si uplny kokot
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.