David_Logins napísal:
Ješte před rokem to bylo moje vysněné auto, dneska mě už zájem o neho opouští, ovšem stále má co nabídnout. Mám zkušenosti právě s 1.6 16V a musím říct, že to byl asi nejlepší maloobsahový benzín, se kterým sem kdy jel....výborně táhnul, byl tichý a spotřeba okolo 7l/100km. Na dálnici nebyl problám jet konstantně 160km/k kopec nekopec, a když se pořádně vytůroval a přišlápnul, dosáhl až na 200km/h. Další fat který je třeba zmínit - při 130km/h točil pouze okolo 3.000 ot./min., což má za následek...
Sedacky ve Focusu I. jsou opravdu priserne, zajimalo by me, jestli auta pro anglicky trh s rizenim na druhe strane maji stejna sedadla, ale asi bych tipnul, ze nebude rozdil mezi Britskou a Evropskou verzi, rodina u ktere ziji ma prave Focuse po faceliftu 2002 TDCI, motor opravdu vyborny, tichy, ani auto se trosku vice naklani, ale v dobre vzniku to patrilo k tomu nejlepsimu, ovsem ty sedacky, to je hruza, jeli jsme cca 2 hodiny do Cambridge a uz tak po 20 minutach jsem se zacal vrtet a nevedel jak sedet, a po hodine me zacala pomerne dost bolet bederni pater, chtelo by to vetsi vypln pod bederni pater, jinak auto az na ty sedacky orpavdu dobre. Vzadu dostatek mista, kufr dostacujici, kombi pomerne hezke s velkym kufrem.