anonym napísal:
To se přesně dalo čekat, že když tady někdo napíše, že si koupil nový auto a eště k tomu na leasing, tak se ihned začne ozívat zakomplexovaná část čtenářů, který hned začnou rejt do autora(Jakej je vůl, že si koupil nový auto, apod.) a tim si ty svoje komplexy, z toho že na to prostě taky nemaj, léčit. Myslim si že je každýho věc, jestli si koupí nové, nebo jeté auto a jestli za hotový, nebo na leasing, což je mimochodem uplně běžná praxe, když člověk prostě momentálně na účtě ty prach nemá. Zam...
Nemyslím, že bych trpěl komplexem a závistí z toho, že někdo si může "dovolit" koupit auto na leasing a já to udělat nehodlám, neb se mi to jeví, jako nesmyslné. Takže když se nad sebou hluboce zamyslím, tak jsem dostal spoustu odpovědí, které měly snahu mě spíše urazit, než jedinou rozumnou odpověď, co vede člověka k tomu, aby po 5-ti letech střídal auta na leasing při ujetí do 15 tkm ročně a neměl auto na podnikání.
Navíc mi příspěvek přijde trochu kontroverzní, a to ta jeho druhá část. Snažíš se tady diskutující okřiknout, ať nezávidí, že na to někdo má a oni ne, ale ve stejném příspěvku napíšeš, že ten majitel na to vlastně stejně nemá, a proto volí leasing. Nějak se mi tam potom vytrácí ten důvod k závisti. K závěru bych ještě podotkl, že když jezdím 5 let fungujícím strojem, se kterým jsem spokojen a momentálně nemám prachy na nový, je nejlepší důvod tento stroj nahradit novým opět na leasing. Zvláštní logika. Pořád se mi vkrádá na mysl podloudně myšlenka, že jsi zrovna zasažen našimi poznámkami o nesmyslném leasingu a za použití hloupých argumentů o komplexech se nám, ale hlavně sobě, snažíš dokázat, že nejsi ten, který na auto nemá, když si můžeš dovolit takový luxus, jakým leasing pro soukromou osobu bezesporu je.
Ale abych jen nekritizoval v jedné věci se shodneme. Je každého věc, jestli si koupí nové nebo ojeté a na splátky nebo za hotové.