anonym napísal:
Když chlápek najezdí 10tisíc za rok ať si jezdí čím chce.. Já 10tisíc najedu za 2 měsíce a kdybych měl lítat takovouhle stodolou tak nikam nedojedu nezaparkuju a navíc mě to takovým způsobem sežere že ze mě nic nezbyde. A to nemluvím o servisu, jenom gumy budou ranec ohromnej. Třeba kotouče? U dvouapůltunovýho auta shořej jak papír při zatížení který auto střední třídy zmákne jako nic..
Recenze pěkná, auto dobrý tak pro ježdění sem tam někde po vesnicích nebo horách..
Neřekl bych, že brzdy shoří jako papír. Asi je pádný důvod, že všechny auta nepoužívají stejný průměr koutoučů, že? :D A pokud nemáte zmapované ceny náhradních dílůl, tak bych pomlčel. Ten kdo se v takovém autě nesvezl, ten neuvěří. Světe div se vlastní Octavi v TDI a I mám červené. Jede to pěkně a za málo, ale jako další auto bych chtěl auto z USA, protože jsem se svezl a byl to úžasný zážitek. A právě to LPG je možnost, jak z takového pohodlného korábu udělat auto s rozumnými provozními náklady, ale pohodlým jak v ředitelově limuzíně...
Amerikám zdar.