anonym napísal:
pánové, kdo nevlastnil UNO, neví, co je auto. UNO je prostě základ všeho, skoro srdeční záležitost, tak jednoduše a přitom efektivně zkonstruovaný vůz se velmi těžko hledá. Já jsem v benzínových i naftových Unech najezdil 250t km, a nemůžu těmto vozům nic vytknout, samozřejmě, v rámci doby jejich vzniku. Neznám jediného nespokojeného majitele UNA, kritici se rekrutují pouze z řad buranů a naprostých začátečníků, bez znalostí automobilové konstrukce a bez znalosti automechanické profese.
Taky jsem vlastnil hned několik un litrove fire z 1986 roku potom z 1987 uno 1,5 ie,sx tuším že mělo 75 koní vše v elektrice a digitalní přístrojovku.Byl to čtyrbodovy strik super auto a kde byla v té době škodovka ?Po té jsem měl logo z 1991 zase s litrovým motorem,úplmě na začátku to byl fiat Mirafiori z roku 1978 s motorem 1,6 super spolehlivé auto a Fiat Argenta 2.0 to byla taková konkurence mercedesu piano.Dováženo do USA také rok asi 85 měl přes 100 koní a dalo se stím jezdit v klidu za 8-9 . Super pohodlný obravský kočár ,to byli časy .......