Štvrtok 31.05.2007 08:03,
Před 2 lety jsem si pořídil Mareu ve stejné motorizaci a výbavě, také rok výroby 1997, najel s ní cca 50tis. km (celkově najeto 230tkm). Postihly mě naprosto stejné závady - termostat (při 210tkm), zlobí dálkové ovládání, jinak byly provedeny běžné opravy - silentbloky na př. nápravě, zadní ložiska 1x, tlumiče, výměna oleje po 10tkm, rozvody,filtry , svíčky.
Teď mě čeká oprava klimatizace, potřeba přetěsnit kompresor - pokud by někdo měl kontakt a dobré reference na nějakou firmu v Brně, prosím ozvěte se. Díky. S autem jsem celkem spokojený, sice semtam něco provrzne v palubní desce a v sedáku řidiče , plasty jsou choulostivější, oproti motorizaci 1,6 auto lépe táhne odspodu, průměrná spotřeba 7,6L/100km (město 9-10,5L -těžko hodnotit podle provozu, mimo město 6,5L při 100km/h), jízdní vlastnosi obdobné jako u Octavie (spíše pro pohodové ježdní, v zatáčkách je cítit zadek s velkým převisem ). Kdybych to měl shrnout, tak s klidem můžu říci, že to byla docela dobrá volba v poměru cena - užitná hodnota. Nabízí to samé jako předražené ojeté Octavie za 2/3 ceny.
reagovať