anonym napísal:
asi si sis poplet firmy (možná Auto palac - Mazda) tady žádný Mazdy v záruce neprodávají
nikoliv, firmu jsem si určitě nespletl. Jen pro tvou informaci, pokud kupuji např. 2 roky staré auto, a automobilka na něj dává např. 3-letou záruku, tak ačkoliv je auto dovezené, a třeba po třetím majiteli, tak záruka se na něj stále vztahuje, a to po celé Evropě. To znamená, že když auto koupíš např. ve Švýcarsku, přivezeš ho do ČR, a poté na něm chceš uplatnit záruku, tak jakýkoliv značkový servis ti záruční opravdu provede.
Problém u tohoto vozu byl, že byl havarován a byl opraven v neznačkovém servisu, čímž záruka samozřejmě pozbývá platnosti.
Doufám že jsem celý případ popsal srozumitelně. Shodou náhod, podobný článek jako tady vyšel před nedávnem na internetu, tuším na serveru idnes.cz (firma asi opravdu propaguje všemi silami - už i na tipcars), a v reakcích jsem kromě těch naprosto účelových a nesmyslných pochval našel i recenzi, kterou psal člověk, jemuž se stalo naprosto totéž.
Tím netvrdím, že firma musí být nutně špatná,nepochybuji o tom, že takovéto případy budou v menšině, ale jen to, že se to prostě stalo. Nic prostě není 100%, tak jak se nám to snaží namluvit podobné reklamy.