Pepe napísal:
Asi budu za rejpala, ale s Matizem na dovolenou do Chorvatska nebo denně 100 km mi přijde jako masochizmus. Je pravda, že když je nouze, tak i šídlo oholí, ale stejně. Za 7 litrů jezdím kombinovaně s 306 Bk, 1,6 8v... Když kolem mě profičí např. Corsa OPC nebo Saxo VTS, tak budiž. Jezdit v tomhle 160 (byť tachometrových) je slušně řečeno nerozum. Ano, do města super, ale bít se hrdě v prsa, jak to fičím na dálnici v takovéhle skořápce? Trošku znouzectnost, ne? P.S. A nechat v tom jezdit svojí že...
Většinou do diskuzí nepíšu, jen si je čtu, dnes mi to ale nedá a musím se podělit o to, co jsem viděl v přímém přenosu na vlastní oči, je to dva dny... z vedlejší ulice vyjela paní v Matizu a měla nějaké špatné pohnutí smyslů a vůbec nezaznamenala, že vjíždí na hlavní, po té právě jela Fabie a tipuji nijak rychle, řekl bych správných městských padesát (jen můj odhad). Byla to sekunda nebo setina sekundy, kdy jsem viděl, jak Matizu mizí vše od předního skla směrem dopředu, vzduchem letí stovky střepů a kousků a najednou ticho... Pak už jsme jen utíkali a volali sanitku... Pán z Fabie vystoupil bez problémů, to se bohužel nedá říct o paní z Matize, tu odvezli s těžkými zraněními a nejhorší je, že jsme z auta vyndali ještě malé dítě, které lékaři odvezli také...Auta byla rozbitá obě, ale Matiz strašně moc, já prostě musím za svou osobu říct, že tohle auto manželce nikdy nekoupím a nikdy bych ji v něčem takovým nenechal vozit naše dítě! Znovu podotýkám, že to je můj názor... Podle mě prostě fyziku nevochčiješ....