anonym napísal:
Děkuji všem za objektivní a konstruktivní kritiku. V podstatě jsem se dozvěděl, že jsem socka, která nemá na pořádné auto pro manželku a ještě, že neumím vlastně řídit. Velmi jsem se poučil, přístě koupím ten pravý supersport MB, AR, Kapu, či jiné pokladničky, narvu tam manželku a pošlu vstříct zamindrákovaným VW onanům a jím podobný. Že korejce nikdo z nich nikdy neřídil, nevadí. Šit zůstane šitem, držák držákem a to na věčné časy.
Nic si z toho nedělej, jsou to trubky. Něco jinýho by bylo, kdyby jsme se všichni někde sjeli se svými auty, každý by viděl čím jezdí ten druhý, s každým bys prohodil pár slov a věděl bys na čem jseš. Takhle tu každý může krákat co chce, ale pravda je mnohdy zcela jiná. Vždycky je nejdůležitější vlastní pocit a pohled, cizí kecy jsou k hovnu, nikdo z těch tupců Ti na jiné auto nedá. Dneska jsem si dovolil předjet AR 156 na trase HK-Rychnov nad Kněžnou. Člověk, co ji řídil to bral jako závod na život a na smrt, musel mě předjet stůj, co stůj. Málem se zabil, ale předjel mě! (nepřehledná zatáčka a v protisměru auto!!!) Zdravím takové debily, co nechápou, že je zima, mokro a teplota 0 st. Tak hodně štěstí a ať se daří