lorder napísal:
je to Zkušenost uživatele, ne recenze....napiš ji taky a pak hodoť!
Pěkný den,
jsem rád za tuto "recenzi". Před dvěmi měsíci jsem dobře prodal fabii a po rozhodování mezi octavií a picassem jsme vzali domů picasso. Dnes už vám mohu potvrdit, že škodovka je sice dobré auto, ale za ty peníze, co dnes stojí nová octávie v kombi tdi elegance mám služební v70 2,4 d5 a do škodovky bych nešel už ani jako služební, ani rodinné.
A to právě po zkušenostech (zatím jenom pozitivní), s picassem. Vzali jsme 2003 2,0hdi 55tkm. 269tis.Kč, vážně nebouraná - pouze zástřik na levém podběhu ( i v citroenu mi potvrdili, že auto bylo škrábnuté, protože podběhy, dveře, sloupky, podvozek, spoje atd.. vše původní. auto jsem prohlížel hodinu na zvedáku a vše původní). Auto má servisku, dvoje klíče, code kartu. Dig.klima,4x airbag,abs, rádio s ovl. na volantu...
Myslím si že, ten kdo jednou zkusí picasso (a je vyřáděný), nebude už chtít žádné "malé auto se špatným výhledem", protože jezdit s tímto autem je opravdu radost.
Nechal jsem udělat v citroenu kompletní prohlídku a servis po 60tis. km a celé to stálo 4.500Kč, což mě na fábii stála jednotka centrálu
)
Můžete prosím napsat vaše zkušenosti s tímto autem. Na jaké případné poruchy a náklady se přichystat? Čelní sklo jsme už pojistili, musím akorát co nejdřív nechat udělat dutinu v tom zastříknutém prahu a koupit origoš čudl, co drží v prahu krycí plast podběhu, protože jak někdo zastříkával drbanec na prahu, oddělal ten plast, aby ho nezabarvil a čudl asi už dobře nedržel, takže upadl a v prahu je otvor. Dá se taková prkotina v citroenu koupit? Máte někdo zkušenosti s antikorozní ochranou picassa, rezivět by to snad nemělo, protože ten prah nebyl ani rovnaný a je původní a auto je komplet pozink?...
Děkuji Vám