Citroenak napísal:
Vyborne auto. Vzdy, ked ho vidim, objavi sa mi usmev na tvari. Ako ked vidim starsi fiat multipla. Akurat ze ta multipla mi ma aspon co ponuknut, ale naozaj neviem, naco by som ja niekedy potreboval nieco taketo. Ale je pravda, ze ho vacsinou soferuju pekne vodicky, a to sa pocita. Vlastne je jeden dovod, pre ktory sa oplati ho kupit. Je to asi najbezpecnejsie sportove auto na trhu. Pri svojej vahe a stavbe dokaze vo vysokej rychlosti pri havarii svojou kinetickou energiou ochranit posadku, pretoze z vacsiny aut spravi len hromadu zeleza. Vedela by o tom rozpravat jedna slovenska rozmaznana dievcina, ktora takto upalila zaziva rodinu vo fiate punto...Aj ked sa po roku zistilo, ze ta flasa alkoholu bola vlastne flasa s liekmi, ktore musela brat na predpis jej kamarata, lekara, a to punto jej nasilne znenazdania vletelo pod kolesa spoza kamiona, a ona to uz v tych 90 nemohla ubrzdit. A presne takyto ludia si to auto podla mna vacsinou kupuju.
Citroenacku, ty bys mohl byt hlasatelem radia Jerevan.
Ta rozmaznana dievcina jela v X5, a za to, co tehdy udelal na madarske dalnici sedi v base na peknych par roku natvrdo, a ze je z prachate rodiny ji teda spis pritizilo.
Ale jinak dobry, X6 si kupujou vrazi, takove zjednodusene videni sveta, jenom trochu:)