anonym napísal:
Sručně se pokusím reagovat na více příspěvků: vůz jsem kupoval proto,že se mi líbí a je z hlediska kvality a bezpečnosti hodnocen nadprůměrně. Samozřejmě subjektivní zalíbení sehrává nejpodstatnější roli a přebíjí i předem jasný fakt, že auto není na parkování v centru města vhodné. To jsem samozřejmě věděl, do recenze jsem to uváděl jen jako mementum, aby si to případný zájemce uvědomil. Já parkuji na velkém parkovišti mimo, takže problém neřeším a u supermarketu stejně pakrkuji nejdál od vchod...
zdravím autora
Recenze byla hezká, já moc sice tyhle "velký" vobludy nemusím, ale X5 se mi líbila vždy. S tím parkováním mám podobné skušenosti (a to mám obyčejného Megana), hlavně u supermarketů. Za cca 2 roky tam mám tolik dlabanců a škrábanců jako by mě pokropila policejní zásahovka z brokovnicemi. Taky už teď parkuji v prázdné části parkoviště a raději udělám o 20 kroků víc. Normálně se mi stávalo i třeba že jsem čekal se psem v autě na manželku, vedle zaparkovali nějací Homolkovic a prásk mi dveřmi do boku jako by se nechumelilo....
Ať vám vůz slouží a hlavně že jste s ním spokojený vy sám. A potom, kde jste si na ně vzal peníze, je každému leda kulové.