citácia:
reakce na: Suanne93, 03.11.2019 11:24 (Řeším to nyní, je to rok co js ...)
Já ho taky prodal přesně před rokem. Nicméně už v prosinci bylo odstavené. Za což jsem zpětně rád. Tak se prosím ozvěte, jak jste dopadla. Rád bych dal dohromady víc lidí. Mě tvrdil, že auto nejede, že je v servisu, že na magistrát zajde a kdesi cosi (přitom auto v den koupě nabídl za třikát vyšší cenu na bazoši). Když jsem začal vyhrožovat policí, tak mi řekl, že se policie nebojí. Pak jsem ho jednou potkal v AFI. Měl jsem co dělat abych po něm neskočil. V klidu si tam nakupoval vánoční dárky. A víte čím přijel? Velkým Mercedesem, který taky nabízel k prodeji a ani neměl ručení. Měl jsem nutkání mu vjet do cesty, aby mě tím nepojištěným autem naboural.... To by byl prů...
Sem tam na některý inzerát zavolám a ty hovory si nahrávám. Pokaždé jde o auto na plnou moc a pokaždé mi tvrdí, že je kamaráda, že toho majitele znají, že ričení není, protže ho zapomněli zaplatit.
Od té doby sbírám inzeráty celé té party, mám všechna jejich telefonní čísla, fotky inzerátů a pokaždé zjišťuji, jestli je to auto pojištěné. Většina není.
Jo a moje auto prošlo v po prodeji technickou, ikdyž už bylo ve stavu na díly, to jsem mu říkal. Někdo by se tím pádem měl podívat na tu STK, kde to prošlo. Tam taky nebude něco v pořádku. Ale to je kapitola jiná.
Je to svoloč...