A4 napísal:
Já bych to tak neprožíval. Holt každej vnímá "radost z jízdy" jinak. A za svý love ať si koupí co chce, ne? A jak se dá definovat "poslední opravdový Audi"?
jasně, ať si koupí kdo chce co chce, máš recht. ale silně mi to připomíná jednoho bývalého kamaráda (bývalý poté co mu v Áčkách vymyli mozek)-přišel sem strejda s jasným záměrem koupit felcku v kombíku a já mu nacpal třílitrovou Lagunu kterou nikdo už měsíc nechtěl-chlubil se. prostě a jasně-auto není žrádlo a salón není Tesco, když mám chuť teď momentálně na párek a ucítím grilčo kurčo tak se nic neděje, koupím oboje nebo jen jedno, je to šumák, ale auto kupuju na několik let a normální člověk si o zamýšleném nákupu zjistí vše dostupné a ví do čeho jde. já si své ,,normální´´ auto vybíral přes půl roku a pak na něj ještě tři měsíce čekal než mi ho dovezou, homologují a přihlásí. auto pro radost, na občasné svezení vybírám jinak-projdu pár bazarů, podívám se co by mě tak zaujalo a potom se snažím o konkrétním modelu zjistit vše dostupné a vybrat nejlepší kus. zet trojku jsem si taky dovezl ze Slovenska protože tady žádné pěkné třílitrové kupé nebylo, všechno byly zmaštěnky nebo nedej bože v plynu. ale nechat se utáhnout na vařenou nudli, to se mi nestalo.
a poslední opravdový Audi? všeobecně poslední opravdový auto-takový který má minimum elektroniky, žádnou-nebo vypínatelnou-stabilizaci, žádnej protiprokluz, není to dvoutunovej cvalík, je mrštný a rychlý, ne jen v přímce ale i v zatáčkách... prostě auto, na který se těšíš, ve kterým míváš takový ty divný pocity okolo žaludku když jedeš na hraně, který tě nutí zlepšovat se v řízení, který si užíváš a místo po dálnici jedeš po okreskách, neřešíš gumy ani spotřebu...to se nedá definovat, to je prostě o pocitech. osobně jsem tohle zažil jen ve dvou autech-350Z a teď v Z3. 370ka je už jiná, nemá ten charakter řeznickýho psa, a Z4 mi nesedla vůbec. měl jsem i Infi G35 kupé, což je vlastně překopaný Zetko ale taky mi nesedlo nehledě na to že jsem se do něj nevešel.