anonym napísal:
Výbornej nick pane, hihihi
)) ...Ni, já mám w140
Možná to pro tebe bude obstarožní krabice a mávneš rukou, klidně beru. Nicméně po jakýchsi praktických osobních zkušenostech (žádné www nebo jeden pán povídal) s w126-140-220 (krátce i 221). Tak právě w140 vede a neměnil bych ji ani za w221. Nečekám žebys to pochopil, neboj každému se přece líbí jiná ženská. Akorát jí v dekře rodilý fricek musí napsat stav 1A, jinak je to o ničem. .....Ale k tvé vysněné krásce w220 (=tzv motýlek). Má sice...
Dekuju za aspon nejake info, vubec neodsuzuju w140, sam jsem mel 320-ku a 5-ti kilo ... Dobry auta, jen uz to proste vypada hodne zastarale ... Co se tyce spotreby u techto korabu silnic, je opravdu neuveritelne promenliva - momentalne jezdim s BMW 750 E38 a Audi S8 (99) - u bmw (a to je 12-hrnec - pro neznalce) jsem dokazal (samozrejme ciste ze zvedavosti) 'vyrobit' spotrebu 10.0 l/100km na trase 50 km, stylem v obci tempomat na 60-70 a mimo obec na 100, prisaham, ze tam bylo rovnych 10 ... Naopak, kdyz clovek specha a vyuziva casto 'plnych' 240kW, pak jsme nekde u 17 l / 100km a po meste ... 25 - 35 l /100km , totez je u S8 ... Ten mamut jezdil trosku za vic , prece jen aerodynamika W140 je podobna aerodynaice cihly :) (nic ve zlym ... ) A ted k W220 - ses trefil s tim motorem, presne o tomhle = 500 uvazuju - cokoliv mensiho je zbytecne slabe a 600 je uz asi hoooodne uzrana, takze 5-ti kilo jednoznacne vitezi, trochu me na nem zarazi, ze ma asi o 20kw min nez w140 , proc to? Take bych asi nepohrdl verzi 55 AMG ... Bydlim v klidne lokalite, vsechny auta mi stoji pred domem - a doposud zadny problem, ono kdo by to riskoval , me tady znaji :))) , takze toho se nebojim. Nejvic prace holt bude s tim najit '1A' a jeste v cerne metle, jinou barvu neberu ... PRASAK