rohYpnol napísal:
Tak když nabízíš tykání - to se neodmítá. Tak hoj - rohYpnol přezdívka má. Jinak s autí si zrovna moc nepovídám, byť je mám rád a je to pro mě mnohem víc jak kus plechu. Taková trochu srdeční záležitost- Abych to uvedl na správnou míru - rozhodně netoužím po nějakých Porsche, Ferrari, M3kách či AMGčkách. Jo, jsou to určitě supr káry (tzn. ano, nejezdil jsem s nimi). Tyto auta (spíš konstruktéry) určitě obdivuji, ale netoužím po nich. Když už bych nutně měl pár mega ojró na vycpání polštáře a fak...
Sama jsem si "uvařila", sama si "sbaštím" - těší mne (ahoj ,-)
Když slíbíte, že to NIKOMU NEřeknete, "prozradím" vám, že já si "povídám" i s pračkou aby lépe prala a SAMOZŘEJMĚ s Brumlou aby dnes pěkně jel a ... (ale jinak jsem, myslím, celkem "normální" .-)
Já nějak NEsmyslně "netoužím po nějakých ...." a PŘIZNÁVÁM, že s M3kou jsem TAKÉ nejezdila ,-)
Wiessman mám také MOC ráda a TVR mi bývalo sympatické a byť spousta "drobností" se mi na Bentley Continental GT líbí, tak v této třídě mám JINÉ favority, ale je FAKTem, že na "ohromování" okolí je VELMi vhodný (ale za podobné, resp. MENŠí peníze dávám přednost MB SL 6.3 AMG - to mluvím o vozech s kterými MÁM "drobné" zkušenosti .-)
Ano - volba Jaguar XF se mi jeví jako VÝBORNÁ a krom verze s novým 5ti litrovým V8 bych asi (zatím jen "teoreticky") preferovala bi-/twin-turbo V6 3.0 HDi s docela REVOLUČNíM umístěním turb - tedy NEJPRVE to větší a "na výpomoc" ve vyšších otáčkách to menší (což na první pohled možná působí PŘEKVAPIVĚ - alespoň mne to docela "zaskočilo" - ale co jsem četla, možná to bude VELMi zajímavý motor ... a "slibná" jsou i "číslíčka": 202 kW a 600 Nm ,-)
Je to již nějaká doba, ale zkusila jsem jednou absolvovat trasu Wien-Praha a zpět vlakem (1ní. třídou) - po usednutí do vozu mne posledních 10 let nečištěné čalounění sedadel opravdu NEnadchlo a po hodině cesty když jsem prošla vlakem/mezinárodním rychlíkem tam a zpět a NEnašla jídelní vůz (prý ho z technických důvodů nemohli připojit) jsem se ROZHODLA, že "takto" to NEpůjde (a jezdím raději Brumlou, popř výjimečně letadlem).
Jsem ráda že vám (octavia) "slouží" - já s Brumlou v poslední době již tak moc NEjezdím a v počínajícím 5tém roce života (ťukám na dřevo .-) zatím po rzi ni památky, do servisu jezdíme po 30.000 km (no také 2x ročně na pneu ,-) a Brumlova zůstatková tržní cena VŮBEC NEodpovídá nabízené hodnotě, takže na výměnu také zatím NEspěchám ..
Nuže, TĚŠILO mne (a vy to NEvíte, ale já si málem ZE ZÁSADY NEtykám skoro s nikým .-)
Pěkný den