David V napísal:
Jeden můj kamarád říká - málo hezkých hlav
A já říkám - nejsou škaredé ženy, je jen příliš mnoho světla.
No když už je to tak odlehčený...
Ono, asi by to "šlo" se všemi, krom moralisty a metrosexuálního frikulína kdo by striktně jakoukoli z nich zdarma a po měsíčním celibátu k jednomu použití odmítl...
Otázka spíše zní, jestli slečny mají taky "pod kapotou"
Moje osobní zkušenost s takovými "žirafami", které tvoří obloženinu různým výrobkům a produktům, jsou až na vyjímky dost tristní. Většinou jsou ještě vychrtlejší, než to vypadá na obrázku a stav kůže pod vrstvami make upu bývá sázka do loterie (většinou je to katastrofa, kůže nedýchá, je flekatá, póry jsou zvětšené a hladověním pokožka zestárlá a dehydratovaná). Pokud se člověk nechce ukájet hlazením dobře vyrýsovaných kosti a nelíbí se mu mužské proporce některých sexuálních znaků, je dobré zůstat u obdivu tak z deseti metrů. Samostatnou kapitolou je samozřejmě diskuse s takovým typem, ale to bych přeskočil o to ani moc nejde, když se vedle toho člověk nechce probouzet denně.
Abych vysvětlil svůj postoj ke kostem povlečenými kůží: osobně jsem horňák a dolňák v největší myslitelné míře, preferuji typ přesýpacích hodin (dokonce čím výraznější proporce tím lépe) a k tomu zdravou alabastrovou pleť, hezké živé oči, jemné rysy a inteligence v pohledu (typ postavy třeba Iva Kubelková). Párkrát jsem takový typ zkusil, ale vždy to bylo estetické zklamání. Nesmí se na mě nikdo zlobit, ale to co je ve fotogalerii, je sbírka "modelek", o kterých je společensky žádoucí a módou diktované, aby se líbily. Můj názor je, že jsou to věšáky na hadry s minimálním sexuálním nábojem (ale jek říkám, osobní preference jsou věcí každého soudruha
)