0
späť

diskuze k tématu: Z Prahy do Varů: 120 kilometrů adrenalinu

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 08:04, Smutné
Nezbývá než se radovat, že do těchto končin se hned tak nedostanu. U nás sice taky lidi jezdí jak hovada (podle nich bezpečně), ale aspoň jsou cesty široké a bez děr ... takže je kam uhýbat.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 08:15,
Tak pry silnice ma mnoho nebezpecnych mist, tojo, hlavne, ze tam ridici jezdi jak hovada. Silnice se nastvala a hodila autem do prikopy ze?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 11:45, hrůza !! a nejen do Varů
Jistoty a prosperita...........výsledek osmi let levicové politiky, plné vracející se propagandy..............ale skutek utek....že?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 12:20, RE: bez předmětu
anonym napísal:
Tak pry silnice ma mnoho nebezpecnych mist, tojo, hlavne, ze tam ridici jezdi jak hovada. Silnice se nastvala a hodila autem do prikopy ze?
Se mnrkni, kolik z litru paliva odvedeš na spotřební dani (a to nepočítám DPH). Zpátky do resortu na opravy a výstavbu se toho moc nevrací, protože by nebylo na soc. dávky netáhlům. Tak vychladni.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 12:23, RE: Smutné
Riccardo napísal:
Nezbývá než se radovat, že do těchto končin se hned tak nedostanu. U nás sice taky lidi jezdí jak hovada (podle nich bezpečně), ale aspoň jsou cesty široké a bez děr ... takže je kam uhýbat.
Také mám štěstí,že se tam jen tak brzo nedostanu,ale někdo mě poslal z této silnice fotky brutálně rozsekaného Lamba......žluté Murcielago....z modelky (před kterou se chtěl řidič nejspíš předvést) toho moc nezbylo.Klidně zašlu fotky
PS: foto jen pro odolné.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 14:34, RE: Smutné
Passat napísal:
Také mám štěstí,že se tam jen tak brzo nedostanu,ale někdo mě poslal z této silnice fotky brutálně rozsekaného Lamba......žluté Murcielago....z modelky (před kterou se chtěl řidič nejspíš předvést) toho moc nezbylo.Klidně zašlu fotky
to lambo se rozsekalo při cestě z Chomutova do Mostu. Na vině byla údajně vysoká rychlost ... mno zkusil jsem si to tam obdobnou rychlostí jako bylo odhadnuto tomu Lambu a bez problémů (200km/h). Takže jen rychlostí to nebylo ... bohužel to bylo způsobené nerovností silnice a nízkým podvozkem Lamba - je tam příčný zlom silnice a Labmo o ten zlom chytlo podvozkem, roztočilo se a vyletělo do břízek.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 17:28, RE: Smutné
Passat napísal:
tak sem daj link na tie fotky, urcite budu mat vychovnu funkciu...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 21:17, Co dodat
Kdyby to byla jen silnice Praha-KV, ale takových silnic v hrozným stavu je mraky.
Jeli jste třeba po silnici 1/38 z Mladý Boleslavi na Jihlavu?!
Víc jak na 50% jsou vyjetý koleje a hrby.
Kdyby daně z benzínu a dalších věcí (známky, silniční daně) šly na nové dálnice a silnice, musely by být ze zlata!
To se budou radši cikánům kupovat nový byty, armáda si zamachruje s Gripenama, jehož letová hodina stojí mega, politici budou mít 100 litrů měsíčně, atd.
A k čemu to je? K ho...!
Taky bych POVINNĚ nastrkal kamiony zpátky na vlak, jak tomu bylo dřív!
Když už stát dotuje miliardama slavné ČD, tak ať dotuje klidně dál, ale kdyby kamiony hromadně nejezdily po silnicích a dálnicích ale po železnici a stát by to dotoval, tak by ve výsledku na opravách silnic ještě ušetřil!
Omlouvám se že to píšu bez hlavy a paty, ale musel jsem se zase rozčílit.......
Petr
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 23.07.2007 23:08, RE: Co dodat
anonym napísal:
Kdyby to byla jen silnice Praha-KV, ale takových silnic v hrozným stavu je mraky.
Jeli jste třeba po silnici 1/38 z Mladý Boleslavi na Jihlavu?!
Víc jak na 50% jsou vyjetý koleje a hrby.
Kdyby daně z benzínu a dalších věcí (známky, silniční daně) šly na nové dálnice a silnice, musely by být ze zlata!
To se budou radši cikánům kupovat nový byty, armáda si zamachruje s Gripenama, jehož letová hodina stojí mega, politici budou mít 100 litrů měsíčně, atd.
A k čemu to je? K ho...!
Taky bych POVINNĚ ...
Že nejsou vidět policejní auta? Kdo se podívá na západ od ČR, taky je tam neuvidí, problém bude asi jinde, řekl bych, že sedí ve vetšině případů za volantem!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 24.07.2007 01:36, nejen Praha - Vary
O policejních autech to zas tak není. Já osobně si jedu podle svého a na cestě je moc nevnímám a ani nevnímají mě. To je v nejvíc v lidech. Navíc naše cesty nic moc, auto s 200tkm po neměcku panenský lak, u nás stačilo 4 tkm a jsou na rohu přední kapoty a blatních už ze 2 tečky od kamínků (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Naše cesty jsou špinavé, rozbité, řidiči neohleduplní a nevypočitatelní, naštvaní kompenzující si své osobní problémy. Proto bych se bál po tuzemsku jezdit s nějakým 4m a 1100kg autem. Na řidiče kamionů ale nenadávám. Ano je jich bohužel moc. Ale v 99% jezdí v rámci reálných možností slušně (taky pochopte že plavat pro velrybu v lavoru není žádný med a potřebuje si udělat taky něco jinak než vy) a hlavně naprosto přesně vím co od nich můžu očekávat a co ne. O řidičích v čipnutých TDI Oktáfkách+Golfech a BMW3 tuzing se to bohužel říct nedá, ti mi vadí daleko víc a není dne aby nějakou špinavost nevymysleli.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.