0
späť

diskuze k tématu: Spolehlivé auto Volvo x BMW

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, ostatní, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 29.10.2014 18:20, Spolehlivé auto Volvo x BMW
Dobrý den měl bych velkou prosbu potřeboval bych poradit s výběrem auta před 3lety jsem si pořídil dle různých informací zde na vašem webu Citroen C8 s motorem 2.0hdi 100kw.Spočátku byla velká radost z auta prostor síla motoru komfort jezdím s ním denně do práce po dálnici 60km někdy i pracovně ale nedávno přišlo velké zklamání zastavilo se mi na dálnici byl nutný odtah a verdikt mechanik mě zdělil at se toho zbavím že čeká nejspíš oprava vstřiků za bezmála 80000kč.Ted bych potřeboval poradit nejspíš půjde z domu ale moc za to nebude nechci žádný diesel tankuju lepší naftu a stejně k ničemu,nechci už mít starosti se vstřikama s turbem nebo s filtrem pevných částit bát se kdy se co rozsvítí nebo se to zastaví.Mám vybráno pár aut nejraději bych volil nějaký 6ti válec volvo nebo 3 řadu od bmw říkám si co mě bude stát usilí projet 80000kč raději budu měnit jenom olej a tankovat benzín.Vím že přeci jenom byli slušný auta kolem roku 95 do doby než začali do aut cpát vysokotlaké vstřikování jak benzínu a nafty bral bych obyčejný atmosférický motor ale průměrně spolehlivý a zase nechci obsahy kolem 1.6 nebo 1.8 většinou jsou utahané.Jinak jsme dceři od mého kamaráda koupili mazdu 626 2.5 motor senzační ale přeci antikororozní ochrana nic moc aby se mi to nerozpadlo pod zadkem předem děkuji za odpověd
reagovať
Ne321
počet príspevkov196
dátum registrácie02.07.2013
Piatok 31.10.2014 19:38, Coze?
Z toho docela chaotickeho popisu aktualnich zivotnich strasti jsem uplne nepochopil jaka je otazka, nicmene jenom drobnou poznamku, i kdyby ty vstriky na tom Citronu byly uplne mrtve tak jejich oprava rozhodne nestoji osmdesat tisic, to by to musel byt dvanactivalec. Realna cena opravy bude tak do 25.000Kc, s trochou stesti jeste mene.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Pondelok 03.11.2014 22:35, RE:
Dobrý den. Ve svém dotazu neuvádíte, jaký rozpočet máte na koupi auta vyhrazen, stejně tak chybí požadavek na velikost vozu. Co se týká BMW řady 3, s benzínovým atmosférickým šestiválcem pod kapotou je to velmi dobré a spolehlivé auto. Benzínové turbomotory od Volva jsou také dobrou volbou, stejně jako například dvouapůllitr ve Fordu Mondeo. Těmto motorů stačí základní údržba a slušné zacházení k tomu, aby spolehlivě najely mnoho kilometrů.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.