ewing1 napísal:
Nechápu, že se všichni divíte, že to žere 12,5 litrů na sto, když v tom testu tomu autu určitě dávali a navíc je to třilitr s turbem.. Já mám Volvo S90 s třílitrem, ale bez turba a mám podobnou spotřebu a vůbec se tomu nedivím. Nebo si snad myslíte, že všichni v Evropě chtějí naftu? Ten, kdo má peníze na takové auto, tak nebude řešit, jestli to žere 8 nebo 13 litrů na 100.. ale spíš se bude zajímat o velikost nádrže. Jinak co se týče současné produkce Volva, tak mi je velice líto, že se tak výra...
Já jsem to srovnával jakože co se dá koupit za stejné peníze. Když odhlídnu od A6, která je ve všech směrech lepší, mám tady velmi podobné - Haldex plus 300 koní v podobě Passatu R36 nebo Passatu CC 3,6 s velmi dobrým designem, nebo Opel Insignia OPC,
která zvládne stovku za 6, tzn. je o fous rychlejší a stojí o sto tisíc míň. Ovšem mně se daleko víc zamlouvá nepřeplňovaný Passat s motorem 3,6. Bůhví, že stojí taky míň než tohle Volvo.
Jinak já se vůbec nedivím, že to žere 12,5 na sto... A neřeším jestli žere nebo nežere, řeším, že za podobné peníze se dá pořídit A6, s plnohodnotným 4x4 a nesrovnatelně lepší image.