Falco248 napísal:
V roce na konci roku 2014 jsme si koupili ix35,1,6 benzín. Dlužno podotknout,že jsem měl v hledáčku Forda Maxe s údajně zázračným motorem 1.0. Nakonec rozhodla manželka,který se nezdála nízká světlá výška vozu a taky se moc nelíbil.Od 35tky jsem čekal pohodlí a vcelku spolehlivost,když někdy v na začátku 014 propustil Hyundai tři ředitele zodpovědné za kvalitu. Vím,že podvozek je totožný s i30,takže samozřejmě žádný terén ani výmoly. O proti minulým letům byl podvozek naladěn měkčeji a je mnohem příjemnější(při výběru jsem jezdil od 2012 se všemi MPVčkami a Crossouvry do 400tis kč ano vím,výběr trval dlouho,ale nebyly peníze). Auto stálo 399000kč a má duální klimu, vyhřívaný volant i přední a zad.sedačky,17"elektrony-mám je druhou zimu a jsou bez vady,různé asistenty-do kopce,s kopce,proti převržení,el. sklopná zrcátka,zad.couvací čidla aj,aj) Mám 193cm/110kg a vejdu se v pohodě. Nejsem závodník,ty léta mám díky Bohu ve zdraví za sebou. Jezdím normálně a do zatáček tak, jak se s větším autem může. Motor je do cca 1800ot/min. línější,ale není to problém.To je asi co se dá vytknout,ale zase nemá turbo a to jsem rád. Myju v myčce(už alespoň 30x)a parkuju na ulici,na laku to není znát.Vše funguje jak má, jezdím tak 70%město a zbytek dálnice,najeto cca 35 tis. km. Raději píšu co jsem skutečně zažil,nežli typu: kamarád má...,jeden pán povídal...,slyšel jsem že... nebo v novinách psali. Jestli se někdo chce na něco poptat: mojefalco@gmail.com
Dobrý den, pokud máte chuť a čas, budeme rádi, když své zkušenosti více rozvedete v samostatné recenzi:
http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost Děkujeme pěkně