gottak napísal:
Kdyz da Medved 4 Mega, tak nevim proc by Pasik nedal aspon 1M.
Apropos: Az budes mit najezdeno v autakach aspon Mega, prijd, dame rec....
A, takový příspěvek může napsat snad jenom primitiv... moje alfa 156 má najeto 300 000km a stále je v super kondici- v dnešní době se kvalitativní rozdíly neuvěřitelně stírají a všechny značky se kazí plus mínus stejně- beztak polovinu dílů mají od stejných dodavatelů, takže nevím co tu melete o rozpadající se alfě při 100 000km
B, bez italů by ste byli všichni v pr...., protože kdo vymyslel common-rail- který VW s velkou slávou začalo používat o15let později? italové, kdo vymyslel původní konstrukci vašich slavných TDI (samozřejmě že ital- TDiD ve fiatu croma) ... a tak by se dalo pokračovat ještě hodně dlouho
C, němci se jednou odvázali, vypustili do světa TSI a minimálně 1.2 a 1,4 se zdají být slušný průser (i v mém okolí se našli již tři 1,4TSI co se po cca 30 000km potupně odporoučely do servisu na odtahovce s motorem K.O.) a musím říct že jsem se hodně škodolibě smála když mi kamarád řekl že VW už nikdy více...
závěr- v dnešní době už je jedno co je to za značku- tedy já si radši koupím zábavnější stylovku než unylý werk=)