0
späť

diskuze k tématu: VW Passat - jaká je americká verze?

kategórie zaradenia témy: německá vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.12.2011 07:48, Fotogalerie
A menší fotky tam prosím nemáte?
A jen tak naokraj: Jak je to se současnými rychlostními limity v USA a jejich dodržováním? 140 se mi zdá příliš (na jejich poměry)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.12.2011 07:49, Povedený článek!
Velmi zajímavé srovnání. Občas slýchám řeči o tom, jak jsou americké a EU verze prakticky stejné. No, nemusí to být vždycky pravda jak vidno... Ten Passat s delším rozvorem se mi zamlouvá...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.12.2011 07:49, RE: Fotogalerie
watchtower napísal:
A menší fotky tam prosím nemáte?
A jen tak naokraj: Jak je to se současnými rychlostními limity v USA a jejich dodržováním? 140 se mi zdá příliš (na jejich poměry)
110 nejvíc...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.12.2011 19:24, interiéry
Nejlepší je komentář je u fotek "evropská verze interiéru je na první pohled z hodnotnějších materiálů" muchehe. Ta šedivá evropská bedna může bejt klidně měkoučká tak, že bude promáčknutelná až k motoru, ale osobnně si koupím za polovinu delší a pohodlnější šestiválcovou verzi s 5% daní s plastovým dubem, než měkčenou a totálně fádní šedoměkčoplastovou evropskou verzi za dvojnásobek. Na reportáži je krásně vidět totální nahota klišé českých (resp. evropských) novinářů. Vlezou do auta a začnou se uspokojovat měkčenejma plastama a měří šublerou spáry a tvrdá sedačka po které po 200 km bolí záda na tejden je to pravý vořechový. Když ten stejný výrobce nabídne za polovinu víc, ohledněji a pohodlněji a sociální světe zboř se s menší daní někde za oceánem jsou z toho právem zmateni a pohoršeni. Fuj VW jak hluboko jsi klesl, kdyby jsi to nabídnul tady za tolik, tak by se to určitě vůbec neprodávalo, protože by všude stály zákaznici hluboce pohoršeni, že spáry mají o půl milimetru víc, než u těch z myším interiérem a dvojnásobnou cenou a čtyřnásobnou daní
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.12.2011 21:01, Falešné dřevo Passatu nesluší ?
... řekl bych, že vypadá lépe než falešný hliník v evropské verzi. I tvary karoserie americké verze se mi líbí víc. A nejhezčí je samozřejmě cena
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 12.12.2011 22:40, RE: interiéry
typek napísal:
Nejlepší je komentář je u fotek "evropská verze interiéru je na první pohled z hodnotnějších materiálů" muchehe. Ta šedivá evropská bedna může bejt klidně měkoučká tak, že bude promáčknutelná až k motoru, ale osobnně si koupím za polovinu delší a pohodlnější šestiválcovou verzi s 5% daní s plastovým dubem, než měkčenou a totálně fádní šedoměkčoplastovou evropskou verzi za dvojnásobek. Na reportáži je krásně vidět totální nahota klišé českých (resp. evropských) novinářů. Vlezou do auta a začnou s...
Ono to tak není jen u aut. V centru Chicaga stál (v roce 2004) Big Mac menu $4.2. Big Mac je tam větší (to je dohledatelný fakt, má víc kalorií než ten v ČR), hranolek cca 2x tolik, cola větší a kečupy jsou voně k dispozici jako ubrousky. V menším McD mi rovnou k menu hodili 4 kečupy gratis na tác aniž bych je vůbec chtěl. V Německu to samé stojí přes 7 EUR. O ČR nemluvě (tak trochu jiná "restaurace"). Nějak nechápu, že ať vezmu robotický vysavač, televizi, auto, mobil, foťák, notebook, vše je v USA o dost výhodnější.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 13.12.2011 07:34, RE: interiéry
Petr S napísal:
Ono to tak není jen u aut. V centru Chicaga stál (v roce 2004) Big Mac menu $4.2. Big Mac je tam větší (to je dohledatelný fakt, má víc kalorií než ten v ČR), hranolek cca 2x tolik, cola větší a kečupy jsou voně k dispozici jako ubrousky. V menším McD mi rovnou k menu hodili 4 kečupy gratis na tác aniž bych je vůbec chtěl. V Německu to samé stojí přes 7 EUR. O ČR nemluvě (tak trochu jiná "restaurace"). Nějak nechápu, že ať vezmu robotický vysavač, televizi, auto, mobil, foťák, notebook, vše je v...
Byl jsem týden v Dubaji. MB S 300 (základní model) začínal na 1,5 M. K tomu benzín za 7,50... bylo mi do bréče
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 13.12.2011 10:15, RE: interiéry
Petr S napísal:
Ono to tak není jen u aut. V centru Chicaga stál (v roce 2004) Big Mac menu $4.2. Big Mac je tam větší (to je dohledatelný fakt, má víc kalorií než ten v ČR), hranolek cca 2x tolik, cola větší a kečupy jsou voně k dispozici jako ubrousky. V menším McD mi rovnou k menu hodili 4 kečupy gratis na tác aniž bych je vůbec chtěl. V Německu to samé stojí přes 7 EUR. O ČR nemluvě (tak trochu jiná "restaurace"). Nějak nechápu, že ať vezmu robotický vysavač, televizi, auto, mobil, foťák, notebook, vše je v...
Tak ono obecně jsou celkově Amíci větší, i když je navzdory kvantitativní diskriminaci porcí doháníme...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 13.12.2011 14:40, Za cenu USA verze bych si to koupil raději něž KIA CEED
Tak nedávno jsem pro známého sháněl auto nižší střední a za plnou výbavu s kvalitním podvozkem ve verzi sport a slušnějším motorem se dalo u nás pod 350tis sehnat akorát docela dobrá Kia CEED SW sport.
Když si vezmu tak s doplatkem 50 tis mají amíci auto o třídu výš a o dost větší se šestiválcem. No jde vidět, že VW nemá zájem o českou nebo euro měnu.Takže ta částka nakonec zkončila u korejců. A to bych tak rád evropské výrobce podporoval, ale za ty ceny co si u nás řeknou, tak ať táhnou víte kam.Tedy třeba do USA.A vsadím se že cena práce dělníků v továrnách VW v USA je větší než v Německu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.12.2011 11:14, Verze
Hlasuji pro americkou verzi.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.12.2011 15:09, RE: Verze
David V napísal:
Hlasuji pro americkou verzi.
Copak, tobě se nelíbí vyšší spotřební daň, šedivější interiér, vyšší cena, menší motor a menší vnitřní prostor? To neděláš dobře za chvilku bys chtěl ještě neúplatný politiky, spravedlnost a podobný krutě asociální buržoazní přežitky, fuj...
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.