anonym napísal:
Docela mne pobavil autor clanku svoji kritikou sedacek, sedacky v Passatu jsou totiz jeste hodne nadprumerne. Kdyby jezdil v aute, ktere ma opravdu spatne sedacky (typicky vsechny Fordy), tak by asi umrel. Nicmene chapu ho, pro mne jsou take sedacky jednou z nejdulezitejsich veci v aute. Ale pokud mu tyhle nestaci tak uz bude muset koupit asi Volvo, Saab, zminovany Mercedes (ale nova E-classe je take nema nic moc) nebo Renault Vel Satis.
to je mile, ze vas autor pobavil kritokou sedaciek, ale ako ste si urcite vsimli, vychadzal z porovnania. ked ma niekto len jedno auto, a sedel vzdy len ked tak v niecom horsom, nedokaze asi porovnat "svoje dobre sedacky" s niecim lepsim....ja to vzdy prirovnavam k tomu, ze ked si niemto sadol zo starej skodovky 120 do felicie, bola pre neho felicia neskutocne super auto...ale keby si sadol najprv do oktavky, a az potom do felicie, uz by bola pre neho felicia totalny sunt....
takze asi tak....pre mna su skoro vsetky koncernove sedacky katastrofalne...snad najhorsie na tom bola oktavka 1, L&K, konkretne zadna lavica...kto sa tam viezol vzadu, vie o com hovorim...za to by mala ist skodovka pred sud, za umyselne poskodzovania chrbtice