0
späť

diskuze k tématu: škubání motoru 1.9 tdi PD VW Passat

kategórie zaradenia témy: poradna, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 06.10.2015 21:26, škubání motoru 1.9 tdi PD VW Passat
Zdravím. Mám čím dál větší problém se škubáním motoru. Před nějakou dobou, při jízdě a zvýšení otáček na 2800 ot. mi začal motor trochu škubat a nastal pokles výkonu...jezdil jsem tedy do otáček 2600. Po zhruba roce a odborném přečipování(profi firmou z Brna) výměně oleje, všech filtrů atd. mi škubání začalo při studeném motoru pořád, ale po zahřátí mi to přestalo dokonce i ve vysokých otáčkách, nicméně po zhruba měsíci mi škube motor pořád...studený, teplý a v jakýchkoliv otáčkách. Diagnostika odhalila chybu prvního vstřikovače a je tam rozdíl v nějakém odporu, nebo v čem. Prosím o radu. Děkuji.
reagovať
Valnoha
počet príspevkov322
dátum registrácie03.01.2011
Streda 07.10.2015 09:45, chip?
Není lepší tu 10ku co jste vyndal za profichip nejprve investovat do servisu vozidla a jeho uvedení do co možná nejlepší stavu v rámci možností než se vykašlat na to že motor škube ale hlavně když je chiplej a jde líp vocpodu.... nechápu
reagovať
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Streda 07.10.2015 10:16, RE: chip?
Valnoha napísal:
Není lepší tu 10ku co jste vyndal za profichip nejprve investovat do servisu vozidla a jeho uvedení do co možná nejlepší stavu v rámci možností než se vykašlat na to že motor škube ale hlavně když je chiplej a jde líp vocpodu.... nechápu

Souhlas s Valnohou. To nechápu-mám něco s motorem, musím jezdit do 2600 otáček a než bych to nechal opravit a přišel na závadu, tak to raději čipnu - paráda, ono možná potom pojede. To jsou lidi...
reagovať
David V
počet príspevkov2067
dátum registrácie16.05.2007
Streda 07.10.2015 10:22, RE: chip?
driver111 napísal:
Valnoha napísal:
Souhlas s Valnohou. To nechápu-mám něco s motorem, musím jezdit do 2600 otáček a než bych to nechal opravit a přišel na závadu, tak to raději čipnu - paráda, ono možná potom pojede. To jsou lidi...

Mluvíte mi z duše, za to bych vraždil. Něco tomu je, ale já to přečipuju, koupím novou muziku, HID sadu, atp. Za to bych vraždil. Prvně dám auto do slušného stavu a pak vymýšlím čipoviny....

No a pokud to dobře čtu, tak diagnostika ukázala problém se vstřikovačem a co se tady chce po nás?
reagovať
Pepe
počet príspevkov1136
dátum registrácie09.05.2007
Streda 07.10.2015 12:43, RE: chip?
David V napísal:
driver111 napísal:
Valnoha napísal:
Mluvíte mi z duše, za to bych vraždil. Něco tomu je, ale já to přečipuju, koupím novou muziku, HID sadu, atp. Za to bych vraždil. Prvně dám auto do slušného stavu a pak vymýšlím čipoviny.... No a pokud to dobře čtu, tak diagnostika ukázala problém se vstřikovačem a co se tady chce po nás?

Chce po nás šamanskou zaříkávačku, aby to samo přešlo...
reagovať
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Streda 07.10.2015 16:39, PD
Vstřikovače na 1,9 PD už nejsou nic šíleného, dají se koupit za rozumné ceny.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Utorok 13.10.2015 00:10, RE:
Dobrý den. Pokud Vám diagnostika odhalila problém se vstřikovačem, nezbývá, než se k tomu přiklonit a vstřikovač vyměnit. Škubání motoru způsobovat může.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Utorok 13.10.2015 00:11, RE:
Dobrý den. Pokud Vám diagnostika odhalila problém se vstřikovačem, nezbývá, než se k tomu přiklonit a vstřikovač vyměnit. Škubání motoru způsobovat může.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.