0
späť

diskuze k tématu: Motorizace u passata - nákup

kategórie zaradenia témy: poradna, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.08.2015 11:32, Motorizace u passata - nákup
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nákupu ojetého vozidla okolo 100 000-130 000 tis. Absolutně se ztrácím v dnešních možnostech výběru aut a nákup ojetého auta pro tzv. LAJKA je sázkou do loterie a právě proto píši Vám s dotazem jaké auto byste mi mohl doporučit. Nejlépe sedana nebo hatchback ve střední třídě. A nejlépe benzín. Protazím jsem si vybral VW Passat B6, ale zde přemýšlím o nejvhodnější motorizaci. Nejvíce kladných recenzí jsem slyšel na 2.0 TSI či 1.8TSI, tak by mě zajímalo kterou vybrat z benzínových alternativ nebo jít do dieselu? Zase na druhou stranu nenajezdím tolik km ročně, aby se mi naf\'ták oplatil a bojím se větších a finančně náročnějsích oprav u ojetého vozidla. Proto bych Vás chtěl poprosit zda B6 je dobrá volba nebo se podívat po jiném typu auta.

Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem a přáním hezkého dne David Dulík
reagovať
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Nedela 16.08.2015 15:02, RE: Motorizace u passata - nákup
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nákupu ojetého vozidla okolo 100 000-130 000 tis. Absolutně se ztrácím v dnešních možnostech výběru aut a nákup ojetého auta pro tzv. LAJKA je sázkou do loterie a právě proto píši Vám s dotazem jaké auto byste mi mohl doporučit. Nejlépe sedana nebo hatchback ve střední třídě. A nejlépe benzín. Protazím jsem si vybral VW Passat B6, ale zde přemýšlím o nejvhodnější motorizaci. Nejvíce kladných recenzí jsem slyšel na 2.0 TSI či 1.8TSI, tak by mě zajímalo kterou vybrat z benzínových alternativ nebo jít do dieselu? Zase na druhou stranu nenajezdím tolik km ročně, aby se mi naf\'ták oplatil a bojím se větších a finančně náročnějsích oprav u ojetého vozidla. Proto bych Vás chtěl poprosit zda B6 je dobrá volba nebo se podívat po jiném typu auta. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne David Dulík

za 100-130 to bude na hranici životnosti....(nafta)..benzínové B6ky jsou velmi těžko sehnat,tedy ty v dobrém stavu.
Zkuste kouknout např.na Fiat Croma....velky kufr,obrovský interier

http://www.autorevue.cz/fiat-croma-22-mpi-nedoceneny-komfortni-elegan-velky-test_3
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Streda 19.08.2015 00:24, re:
Dobrý den. Pokud neujedete ročně více než cca 30 tis. km, doporučuji vybírat benzínový motor, konkrétně 1.8 TSI. Alternativou může být například Mazda 6 nebo Ford Mondeo.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.