nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nákupu ojetého vozidla okolo 100 000-130 000 tis. Absolutně se ztrácím v dnešních možnostech výběru aut a nákup ojetého auta pro tzv. LAJKA je sázkou do loterie a právě proto píši Vám s dotazem jaké auto byste mi mohl doporučit. Nejlépe sedana nebo hatchback ve střední třídě. A nejlépe benzín. Protazím jsem si vybral VW Passat B6, ale zde přemýšlím o nejvhodnější motorizaci. Nejvíce kladných recenzí jsem slyšel na 2.0 TSI či 1.8TSI, tak by mě zajímalo kterou vybrat z benzínových alternativ nebo jít do dieselu? Zase na druhou stranu nenajezdím tolik km ročně, aby se mi naf\'ták oplatil a bojím se větších a finančně náročnějsích oprav u ojetého vozidla. Proto bych Vás chtěl poprosit zda B6 je dobrá volba nebo se podívat po jiném typu auta. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne David Dulík
za 100-130 to bude na hranici životnosti....(nafta)..benzínové B6ky jsou velmi těžko sehnat,tedy ty v dobrém stavu.
Zkuste kouknout např.na Fiat Croma....velky kufr,obrovský interier
http://www.autorevue.cz/fiat-croma-22-mpi-nedoceneny-komfortni-elegan-velky-test_3