dJn3o napísal:
Tím myslíte sebe, toho Frantu z Horní, Dolní? Ono Franta a Fanda, nemá od sebe moc daleko.Mimo jiné, pokud si přečtete pozorně můj příspěvek, který jste citoval, tak je tam jasně napsáno že sbírám více informací, něco jako nové informace, popř. abych porovnal to co už vím. Nebo vy snad víte úplně všechno do detailu?Pokud mi nemáte co poradit, zdržte se prosím takových arogantních komentářů, tímto mi ani jiným, které by mohl podobný problém zajímat, rozhodně neporadíte.
Ano, myslel sebe, a kohokoliv jiného na tomto serveru, o němž nic nevíte a s jeho tvrzením souhlasím. Pokud máte známého, co se vyzná, tak máte větší naději, že Vám pomůže vybrat než, že tady na položený dotaz někdo napíše rozsáhlý výklad na dané téma.
A pokud hledáte informace, tak je tady nepřeberné množství recenzí včetně komentářů, kde si budete moci udělat lepší představu. Jenže to budete muset obětovat svůj čas a odpustit si poznámky o aroganci, když ten čas někdo dotazu věnoval. Tady nikdo není povinen nikomu radit, tady je to o dobré vůli.