0
späť

diskuze k tématu: Jaký je vhodný motor pro Passata kombi

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla
aneeth
počet príspevkov1
dátum registrácie21.01.2015
Streda 21.01.2015 21:03, Jaký je vhodný motor pro Passata kombi
Dobrý večer, jako nezkušená, auty nezasvěcená bych si chtěla pořídit Passata kombi, přemýšlela jsem mezi Octaviou a jim, ale Passatek vyhrál, vzhledem ke svým finančním prostředkům a zkušenostem bych se chtěla zeptat jaký typ motoru by se hodil při výběru r.v2000-2002, benzín, novější rok si nemohu finančně dovolit, taky nechcu aby to hodně žralo, takže si nedokážu představit jaký výkon by se mi hodil, jezdila bych převážně po městě, na dálky by bylo jenom občas, nepořebuju vyloženě výkonné auto, nejsem na "rychlé" auta, budu ráda za každou radu :). Děkuju
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Štvrtok 22.01.2015 17:47, RE: Jaký je vhodný motor pro Passata kombi
aneeth napísal:
Dobrý večer, jako nezkušená, auty nezasvěcená bych si chtěla pořídit Passata kombi, přemýšlela jsem mezi Octaviou a jim, ale Passatek vyhrál, vzhledem ke svým finančním prostředkům a zkušenostem bych se chtěla zeptat jaký typ motoru by se hodil při výběru r.v2000-2002, benzín, novější rok si nemohu finančně dovolit, taky nechcu aby to hodně žralo, takže si nedokážu představit jaký výkon by se mi hodil, jezdila bych převážně po městě, na dálky by bylo jenom občas, nepořebuju vyloženě výkonné auto, nejsem na "rychlé" auta, budu ráda za každou radu :). Děkuju

Passat je sice kvalitní auto, ale bude už mít hodně za sebou a není to jen o spotřebě. Ta je v podstatě až druhořadá pokud se pohybuje v normálních mezích. Passat B5 oproti stejně staré oktávce má nevýhodu ve složité hliníkové nápravě, která je sice u modernizovaných verzí odolnější, ale jak říkám, to auto už bude mít něco za sebou a oprava nestojí pár tisíc i s geometrií jako na oktávku. Pokud vám jde jen o něco s velkým kufrem ale bude se s tím dobře jezdit po městě a má to mít malou spotřebu a servisní náklady, je ideální Fabia Combi 1. generace s 1,4 16V (55-63 kW). Za stejné peníze bude v daleko lepším stavu.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.