0
späť

diskuze k tématu: Ford Mondeo 2008 vs. VW Passat 2006

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.06.2013 00:43, Ford Mondeo 2008 vs. VW Passat 2006
Dobrý den,
chci přejít z naftového vozu na benzínový. Důvodem je, že po přestěhování se mi výrazně snížil roční nájezd km a naftové auto už nevyužiji tak, jak by si zasloužilo. Dosud jezdím ve VW Passat 3C 1.9TDi 77kW sedan a chtěl bych stejnou třídu, ale raději už kombi. V úvahu pro mě z beznínových Passatů 3C připadá, po pročtení nesčetně recenzí, motorizace 2.0 FSI od roku 2006. V cenové kategorii do 185000Kč však nacházím i Ford Mondeo 2.0i 16V od roku 2007. Od auta požaduji v první řadě spolehlivost, komfort a prostor a samozřejmě přijatelnou spotřebu paliva. Jaký vůz z výše zmíněných byste doporučili vzhledem k mým požadavkům? Nebo doporučíte jiné auto ve stejné cenové kategorii a třídě.
Mockrát děkuji,
s pozdravem
Tomáš
reagovať
stanikk
počet príspevkov61
dátum registrácie06.05.2013
Štvrtok 04.07.2013 11:43, Názor.
Trošku Vás nechápu. Proč chcete měnit auto? Z důvodu menšího nájezdu km? Co získáte tím, že budete mít benzínové auto? Tedy krom většího rizika plynoucí z koupě ojetého vozu. Osobně bych si stávající vůz ponechal a vůbec by mi nevadilo, že místo 30-40 000 km ujedu např. 10-15 000 km.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 02.08.2013 20:41, Re
Dobrý den. Podle mého názoru bude benzínový Passat i Mondeo srovnatelně spolehlivé. Z těchto dvou vozů bych si ale vybral spíše Mondeo. Oproti Passatu má mnohem lepší jízdní vlastnosti a řízení. Benzínové motory řady Duratec jsou velmi spolehlivé a prakticky s nimi nebývají problémy. S komfortem a nabízeným vnitřním prostorem na tom budou oba vozy podobně. Pro Mondeo hovoří také levnější náhradní díly a nižší cena servisních prací.
reagovať
David V
počet príspevkov2067
dátum registrácie16.05.2007
Pondelok 05.08.2013 11:07, RE: Názor.
stanikk napísal:
Trošku Vás nechápu. Proč chcete měnit auto? Z důvodu menšího nájezdu km? Co získáte tím, že budete mít benzínové auto? Tedy krom většího rizika plynoucí z koupě ojetého vozu. Osobně bych si stávající vůz ponechal a vůbec by mi nevadilo, že místo 30-40 000 km ujedu např. 10-15 000 km.

S tímto názorem souhlasím. Prodat známé auto, se kterým jsem spokojen a koupit neznámé stejné generace a třídy nedává smysl. Pokud jde o to se zbavit peněz, pošlu číslo účtu.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.