0
späť

diskuze k tématu: Dospělé auto Passat

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 14.06.2013 18:19, Dospělé auto Passat
Dobrý den.
Mohli by jste mi prosím poradit s výběrem spolehlivého auta, které vypadá dospěle a nabízí dobrý jízdní komfort pro krátké i delší cesty a nesní mě u benzinové pumpy. Na druhou stranu nesmí postrádat patřičnou dávku sportovního ducha (občas to rád přišlápnu). Momentálně vlastním VW Passat 1,9 TDI 85kw kombi. Nemohu vůbec říci, že by mě toto auto učarovalo. Příliš pohodlí v něm není a pro dostatek výkonu muselo být načipováno na 100kw. Na silnici to také není nijak oslnivé co se týká stability. Bydlím ve vyšších oblastech kde bývá dost sněhu a někdy trochu problém s údržbou silnic. Jde mi také o to aby mě první servis nedostal na kolena. Nájezd mám cca 20 000 až 30 000 tisíc km ročně Jezdím po silnicích 1 i druhých tříd + dálnice. Nebráním se ani benzinu v plynu ani naftě. Cenu si představuji okolo 130 000 Kč.Děkuji.
reagovať
stanikk
počet príspevkov61
dátum registrácie06.05.2013
Utorok 25.06.2013 12:05, mám obavu...
že za ty peníze, které chcete investovat do nákupu nového (myšleno jiného) vozu nic kloudného nepořídíte. Osobně bych zainvestoval do starého dobrého pašíka a aspoň 100 000 došetřil. Pak by se dalo za cca 250 000 koupit něco rozumného. Ale i tak člověk nikde nemá jistotu, že nebude potřebovat desetitisíce na opravy.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 02.08.2013 20:40, Re:
Dobrý den. Váš požadavek je velice náročný, podle mého názoru máte dospělým autem nějaké SUV, nebo nějakou limuzínu. Co se týká kategorie SUV, zde Vám v rámci Vašeho cenového limitu mohu doporučit Mitsubishi Outlander, Nissan X-trail nebo Hyundai Santa Fe. Dále Vám doporučuji určitě vyzkoušet Ford Mondeo, který má výborné jízdní vlastnosti a komunikativní řízení. Vybírat můžete ze spolehlivých benzínových i dieselových motorů.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.