nepřihlášený uživatel napísal:
Zdravím redakci i čtenáře, vybírám ojetý vůz a nejvíce mě to táhne k BMW řady 5, generace e60, líbí se mi už dlouho. Auto potřebuji tak na rok až dva, poté nejspíše prodej (plánuji odjezd do zahraničí). Rozpočet do 200 tis. CZK. Aktuálně denně najedu cca 100 km do práce se spotřebou asi 7 litrů, zvýšení o litr dva mi nevadí. Vím, že existují auta s poloviční spotřebou, ale chci si udělat radost :). Motor buďto 530d nebo 530i, převodovku chci manuální. Menší objemy mi do auta tohoto typu přijdou neadekvátní, větší zbytečné. 535d bude ještě asi mimo rozpočet, navíc mám u automatů trochu strach z případných nákladů
. Kterou verzi byste mi doporučili nejen z pohledu charakteru auta, ale i spolehlivosti a celkových nákladů na provoz a servis? Nakonec bych dodal, že nejsem úplně slepý k ostatním vozům, občas se dívám i po Audi A6, to se mi ale už tolik nelíbí vzhledově a třeba Jaguar S-type mi přijde do budoucna neprodejný. Mimo prémii snad jedině VW Passat - líbí se mi vnitřek, asi bych ušetřil, ale to by byl vyloženě služebník, žádná radost :) Budu rád i za srovnání a názory k zmíněným konkurentům řady 5, případně co jiného vybrat? Díky
S rozpoctem "do 200.000Kc" se da fakticky koupit jenom ten Jaguar S-type, coz neni uplne spatne auto. Jak BMW E60 tak VW pokud maji byt v pouzitelnem stavu a vybave budou nad touto castkou. Audi A6 je rovnez cenove mimo misu.