Zvirak napísal:
já nevím kolik zkušeností má Reno, ale moje přítelka má brouka, rok tuším 2002
. Najeto asi 130 tisíc, 8 ventilový dvoulitr. Kolem servisu se na autě nešetřilo.Už má vyměněnou i jednotku motoru, motor se pořád sere, podvozek je hodně podprůměrnej, motor sice trochu táhne, ale vůbec nejede a žere, kvalty nesmyslně krátký. Nejhorší je však interiér. Rozpadají se všechna tlačítka, ovládání oken na řidičově straně dokonce vypadává ze dveří. Auto koupila jako jedno nebo dvouletý, takže stáčený atd neni a celou dobu bylo garážovaný. Jinak pro holku mi přijdou nesmyslně těžký dveře. Musim zmínit i světla, v noci je to jak jet s lucernou, a to jsem do toho koupil Osram NB.Mám na tyhle koncernový (VW) klumpy alergii. Ale jí se prostě líbí..
Máš vlastně pravdu, podvozek je dost hrůza, interier pro Ameriku taky, dveře velký, místa málo... auto jako celek nic moc. Ty hrozný světla z New Baetle používal i Morgan za několikanásobně vyšší cenu, tam už to muselo dost vadit.
Ale že by se někomu podobná kombinace třeba v téměř identickém Golfu IV sypala je spíš vyjímka.
Současný Beatle má podvozek z Golfa VII a jezdí opravdu výborně. Navíc už opravdu vypadá jako malé Porsche