Riccardo napísal:
... no a taky doufám, že jste řádně zdokumentoval ten inzerát na prodej. To je pro úspěch u soudu výborná pomůcka ...
Jinak bych doporučoval nereagovat a nekomunikovat ...
Souhlasím se shorauvedeným, nedej se!
Jednou jsem zažil opačnou zkušenost s podobným vyčůránkem. Jel jsem na Moravu kupovat stíbrnou Mitsubishi Carismu, která vypadala na fotkách suprově, měla slušnou dokumentaci a prodávající tvrdil, že auto prodává z rodinných důvodů a tak jsem vyrazil cca. 200 km pro ni. Když jsem přijel, tak jsem ihned zjistil, že auto má vystřelené airbagy, že je poskládané z více vozů, že prodávající se autamam živí a že je to pěkná pasta. Prodávající trval na tom, že autu nic není, že bylo ťuklé, opraveno v Rakousku ve značkovém servisu a že je v perfektním stavu. Navíc se sychroval tím, že vůz má napsány skutečně 2 airbagy (zapoměl dodat, že mělo mít 4
Auto jsem nekoupil a nas... odjel domů. Po dvou dnech jsem na tipcarsu viděl tentýž vůz o cca. 20 000,-Kč levnější. Nakonec jsem koupil auto jiné a byl jsem velmi spokojen, kdo nalítl tomuto lumpovi, ten asi moc spokojen nebyl. Dodám jen, že to byl pán ze Znojma a je tam docela známým bazarníkem, tak pozor. Asi jsem měl tenkrát poslechnout kámoše a dát mu aspoň do držky!