0
späť

diskuze k tématu: Názory na 4 golfy?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit
honza96
počet príspevkov1
dátum registrácie04.07.2014
Piatok 04.07.2014 19:06, Názory na 4 golfy?
Ahoj v autech se témeř nevyznám, ale brzo si jisto jistě budu nějaké kupovat a zajímá mě jaký máte na čtyřkového golfa? Díky :)
reagovať
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Pondelok 07.07.2014 10:26, RE: Názory na 4 golfy?
honza96 napísal:
Ahoj v autech se témeř nevyznám, ale brzo si jisto jistě budu nějaké kupovat a zajímá mě jaký máte na čtyřkového golfa? Díky :)

prodej aut v týhle republice není obchod, ale osvěta...

na co konkrétně se ptáte? jestli je hezký?
to je otázka stylu "líbí se vám tenhle obal?"
je nutné vědět, k čemu ho chcete používat a o jakých motorizacích uvažujete...bez toho se maximálně dozvíte, že modrá mu sluší víc než vínová
reagovať
David V
počet príspevkov2067
dátum registrácie16.05.2007
Pondelok 07.07.2014 11:24, RE: Názory na 4 golfy?
xtrox napísal:
honza96 napísal:
prodej aut v týhle republice není obchod, ale osvěta... na co konkrétně se ptáte? jestli je hezký? to je otázka stylu "líbí se vám tenhle obal?" je nutné vědět, k čemu ho chcete používat a o jakých motorizacích uvažujete...bez toho se maximálně dozvíte, že modrá mu sluší víc než vínová

ANo to je dotaz, jak od mojí 6-ti leté dcery, jestli se mi líbí nějaké auto, přičemž myslí pouze barvu toho auta. Pak má pojem o tom, že existují nějaké značky aut, ale rozlišuje pouze jména rodová, druhová zatím ne
reagovať
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Pondelok 07.07.2014 11:50, RE: Názory na 4 golfy?
David V napísal:
xtrox napísal:
honza96 napísal:
prodej aut v týhle republice není obchod, ale osvěta... na co konkrétně se ptáte? jestli je hezký? to je otázka stylu "líbí se vám tenhle obal?" je nutné vědět, k čemu ho chcete používat a o jakých motorizacích uvažujete...bez toho se maximálně dozvíte, že modrá mu sluší víc než vínová
ANo to je dotaz, jak od mojí 6-ti leté dcery, jestli se mi líbí nějaké auto, přičemž myslí pouze barvu toho auta. Pak má pojem o tom, že existují nějaké značky aut, ale rozlišuje pouze jména rodová, druhová zatím ne

má 35-letá přítelkyně je na tom podobně...barva a jak to (v té barvě!) vypadá
druhová jména zvládá...u aut, kterými jezdila
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.