Kolega zo Slovenska napísal:
V prvom rade, tiež si už bez vás neviem predstaviť žiadnu diskusiu. Ste ako malé deti. Ano som zastáncom japoncov, ale nie len Nissanu. Keď niečo chválim z Nissanov tak hlavne Primeru (keby ste pozorne čítali..), pretože ju mám a je to jedno vynikajúce a spoľahlivé auto. Keď niekedy vyzdvihujem Nissan, tak to hlavne preto, lebo niektorý Škodovkári tu tvrdili, že Škoda (v ktorej sú české možno koberce na podlahe alebo bezp. pásy) je lepšia ako Nissan. Vtedy som sa samozrejme musel zastať Nissanu...
To mě těší, že mě kolega ze SR považuje za starého známého. Nápodobně. Ale teď k tématu: Pozor, s porovnáváním Nissanu a Škody jsi spíš jako malé dítě ty. Tvým prvním argumentem pro porovnání těchto dvou zanček je vždycky argument, že Nissan vyrábí off-roady a Škoda ne. A psát, že Škodovka nesahá Nissanu ani po paty, je podle mě dost ubohý, teda pokud neporovnáváš třeba Favorita s maximou. A bacha: sebechvála smrdí. Tím myslím, jak pořád toho svýho nissana jen vynášíš do nebe. Připomínáš mi jednoho "borce", který tady kdysi psal, že má jeho primera najeto 580 tkm bez jediný závady. Takový pohádky bych tady mohl šířit taky. Místo toho klidně přiznám, že mám Audi, který taký není vždy úplně bez poruch, i když jich za tu dobu, co ho mám, bylo minimum. U staršího auta se s tím prostě občas musí počítat.
Jinak musím říct, že na podobný statistiky spolehlivosti se stejně moc neohlížím. Prostě jsem koupil auto, který se mi líbilo a který mi vyhovuje, a předtím jsem do žádný statistiky nekoukal.
Jo, máš pravdu, příště bych bral opět Audi, VW, Škodu nebo třeba BMW, prostě mi sedí víc než japonci. U tebe to je naopak a já ti to neberu.