0
späť

diskuze k tématu: Uplatnění nároku na slevu nebo navrácení peněz

kategórie zaradenia témy: poradna, ostatní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 01:55, zákazníci blbí jak vrata
Opět si někdo koupí auto, a AŽ POTÉ jel k mechanikům. Není co dodat, taky je každá pomoc marná. Snad první prověřuju a pak až podpisuju a ne zas opačně.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 07:55, RE: zákazníci blbí jak vrata
Ráďa napísal:
Opět si někdo koupí auto, a AŽ POTÉ jel k mechanikům. Není co dodat, taky je každá pomoc marná. Snad první prověřuju a pak až podpisuju a ne zas opačně.
souhlas, miluju tyhle výkřiky zoufalců co si dají auto zkontrolovat až po nákupu a potom brečí. Ale paní Zemanová dostala jistě v AAA kafe a přece tam nakupuje i Jágr a Bartošová, takže to musí být v pohodě ne?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 09:17, smlouva
Velmi pochybuji že v kupní smlouvě je napsáno ,,NEBOURANÉ ,, !!! Jestli někdo četl smlouvu z bazaru tak ví že si vždy kupuje totální vrak!!
Jentak pro zajímavost , co to je za auto a ve kterém bazaru koupené? SADAM
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 09:23, RE: zákazníci blbí jak vrata
Ráďa napísal:
Nekdy to tak jednoduche neni, ne kazdy ma znameho, mechanik treba nema cas atd ... Porad plati, ze v tom autobazaru jsou hajzli, tak se tu nerozciluj.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 09:39, RE: zákazníci blbí jak vrata
anonym napísal:
Nekdy to tak jednoduche neni, ne kazdy ma znameho, mechanik treba nema cas atd ... Porad plati, ze v tom autobazaru jsou hajzli, tak se tu nerozciluj.
V bazaru jsou hajzli???!!! Co to znamená? V téhle zkurvené době musíte být hajzl , jinak vás ostatní převálcujou!!!! Taky z toho nemám radost ale to už asi nikdo nezmění, takhle nám to soudruzi po revoluci zařídili. SADAM
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 09:42, RE: zákazníci blbí jak vrata
anonym napísal:
Tak před koupí si zaplatím v autorizovaném servisu prohlídku a je to. Přece je to tak jednoduché, pokud by to byl slušný bazarník, tak to nabídne. Sice by paní Zemanová dala za prohlídku 1000,- Kč, ale potom by nebyla překvapená a věděla by do čeho jde, teda v tomto případě by vozidlo vůbec nekupovala. Je to prostě hloupost lidí, já když prodávám auto, tak vždy doporučuji před koupí prohlídku v servisu, buď vlastní servis (nějaký známý)nebo autorizovaný a potom se nebudu ptát na takové ptákoviny.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 11:41, RE: zákazníci blbí jak vrata
anonym napísal:
V bazaru jsou hajzli???!!! Co to znamená? V téhle zkurvené době musíte být hajzl , jinak vás ostatní převálcujou!!!! Taky z toho nemám radost ale to už asi nikdo nezmění, takhle nám to soudruzi po revoluci zařídili. SADAM
Prdlajs. Být hajzl je každého volba. A v naprosté většině jen ¨signalizuje absolutní neschopnost uživit se poctivě, neboť mám vyzkoušeno, že poctivost se vyplatí. Většinou kolem mě skučí právě ti hajzli, jak je život těžkej.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 12:44, Bouračka.
Zase někdo kdo chce ušetřit, při koupi ojetého vozu, takl raději kupuje v bazaru, než od koncesionáře nějaké značky, kde se dá koupit vůz se zárukou a servisní knížkou. Proto nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 15:16, RE: Bouračka.
anonym napísal:
Zase někdo kdo chce ušetřit, při koupi ojetého vozu, takl raději kupuje v bazaru, než od koncesionáře nějaké značky, kde se dá koupit vůz se zárukou a servisní knížkou. Proto nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci.
Jistě,znám takové ,,koncesionáře" ,co prodávají ,,ověřené auta" co k nim jezdily na servis,program na stáčení digitálu jede každý den a vypisují se nové servisky-kupte si auta u ,,profesionálů"....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 18:50, RE: Bouračka.
anonym napísal:
Jistě,znám takové ,,koncesionáře" ,co prodávají ,,ověřené auta" co k nim jezdily na servis,program na stáčení digitálu jede každý den a vypisují se nové servisky-kupte si auta u ,,profesionálů"....
a páka na volant zdarma!!!!!!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 27.07.2007 21:44, RE: Bouračka.
anonym napísal:
jo tak to s tema koncesionarema napsal presne
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 28.07.2007 08:37, RE: zákazníci blbí jak vrata
edmund napísal:
Prdlajs. Být hajzl je každého volba. A v naprosté většině jen ¨signalizuje absolutní neschopnost uživit se poctivě, neboť mám vyzkoušeno, že poctivost se vyplatí. Většinou kolem mě skučí právě ti hajzli, jak je život těžkej.
Jo jo, s poctivostí nejdál dojdeš, ale bez ní seš tam dřív....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 30.07.2007 20:58, RE: Bouračka.
anonym napísal:
Jsem koncesionař.....co s člověkem, kterýmu NABÍDNU, že mi auto dám na hever, a projedeme se a slyším "ne, ne, to je dobrý". PŘECE HO DO TOHO NEBUDU NUTIT !! Ten samej člověk se ted se mnou chce soudit, protože koupil šlupku - a upozornoval jsem ho ! A na druhou stranu.........Je mi líto zákazníků, když vidím, jak si kupují auto za 100tis.,mají ho prokleplé na našem servisu, po 1.majiteli, 60tis.km najeto, a ti lidé se BOJÍ, aby náhoudou nekoupili špatně, nebo aby nenaletěli !! Jo, není to jednoduchej svět. Ale lepší to nebude ))
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.