A4 napísal:
A jéje, další rozuma a chytrák, podle kterýho všichni, co si kupují škodovky a vw, jsou asi blbci, protože si kupují "nevybavené českoněmecké popelnice". Ale nad takovými názory se nemá cenu ani pozastavovat. Já si zase nedovedu vysvětlit, jak někdo může dát přednost třeba nissanu před VW nebo Škodovkou. Spolehlivý auto ten nissan určitě je, ale třeba design poslední verze primery, to je hnus jak zevnitř tak zvenčí. Ale každej to prostě vidí jinak...
No jasné radšej si kúpim okúkaného Passata. Možno Primera nie každému vyhovuje, ale akosi si zabudol na ostaných japoncov. Napr. Mazda3, 6,.. Nissan X-Trail, Terrano, Honda Accord, Subaru Legacy.... Všetko krásne a spoľahlivé autám takže neviem kde si nechal oči, ahaaa už viem na svojom prekrásnom Passatikovi (Okukanejšie auto ako toto už byť nemôže spolu s Fabiou, Octáviou) Technika nič moc, výbava nič moc, podvozok a jazdné vlastnosti nič moc. A na dnešnú dobu zastaralé Tdi-čka, ktoré za konkurenciou už hodne zaostávajú. A píšeš že Primera je hnus a čo tak povieš na Roomster od tvojej Škodovky ktorú by som mal uprednostniť pred Nissanom?? No "kráááásne" auto je to! Tentokrát som ja ešte väčší hnus neviedel. To auto mi pripadá ako poskladané z min. 3 áut. Vrchná hrana dverí Suzuki Swift, koncept totálne Toyota Yaris Verso a strecha Renault Kangoo. Takže neviem, neviem.